Follow us

Οι ιδανικότερες τσάντες για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στις φίλες σου είναι από τη νέα συλλογή της Carpisa

Οι τσάντες και τα είδη ταξιδιού για να προσφέρεις ως δώρο.

MissBloom TEAM
Carpisa Courtesy of Carpisa

Κάθε χρόνο στις γιορτές αναζητάμε τα καλύτερα και πιο ποιοτικά δώρα για να προσφέρουμε στους ανθρώπους της ζωής μας ώστε να τους ευχαριστήσουμε. Πάντα μας χαροποιεί το να βλέπουμε το δώρο που έχουμε κάνει σε κάποιον να αξιοποιείται γι' αυτό και καταβάλλουμε σκέψη και προσπάθεια για να βρούμε το κατάλληλο δώρο για το κατάλληλο άτομο. Για τις γυναίκες της ζωής μας, τη μητέρα μας, την αδερφή μας ή τις φίλες μας, πάντα επιθυμούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, κάτι που θα τις ενθουσιάσει αλλά και που θα τους είναι χρήσιμο. Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πως μπορεί να είναι αρκετές οι επιλογές για να μας κάνει κάποιος δώρο, όμως οι τσάντες, τα τσαντάκια και τα νεσεσέρ είναι πάντα δώρα τα οποία πρόκειται να μας χαροποιήσουν.

Η Carpisa εγκαινιάζει την περίοδο των γιορτών με μια εκθαμβωτική καμπάνια, όπου η μαγεία συναντά τη λάμψη και η χαρά αστράφτουν σε κάθε στιγμή. Αυτά τα Χριστούγεννα, η Carpisa μας βυθίζει στη ζεστασιά της εορταστικής ατμόσφαιρας δείχνοντας μας μέσω της καμπάνιας της κάποιες από τς περιστάσεις στις οποίες μπορούμε να κρατήσουμε τις τσάντες, τα νεσεσέρ αλλά και τα ταξιδιωτικά είδη του brand. Δύο στενές φίλες έτοιμες να διασκεδάσουν, δύο νεαρά κορίτσια που ετοιμάζονται για ψώνια, δύο αδελφές που ταξιδεύουν.

Η καμπάνια έχει μια λαμπερή και εκλεπτυσμένη διάθεση, για αξέχαστες γιορτες, όπου το χρυσό και το ροζ συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα. Τσάντες, σακίδια, αξεσουάρ μόδας αλλά και βαλίτσες και μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών ειδών για να βρεις το τέλειο δώρο ή να επιλέξεις τον σωστό σύμμαχο για να κρατήσεις την εορταστική περίοδο.

Οι ιδανικότερες τσάντες για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στις φίλες σου είναι από τη νέα συλλογή της Carpisa
Carpisa

Εάν αναζητάς μια πρακτική, άνετη και κομψή τσάντα για εσένα ή για δώρο, η Carpisa λανσάρει τη σειρά Ermione που διατίθεται σε δύο εκδόσεις: η πρώτη, με τύπωμα μονογράμματος Carpisa, λεπτομέρειες σε αντίθεση και διαθέσιμη σε δύο χρώματα taupe/onion και taupe/μαύρο. Η δεύτερη, μια έκδοση χωρίς επένδυση, από σαγρέ υλικό, είναι διαθέσιμη σε τέσσερις παραλλαγές: γκρι, περλέ, onion και μαύρο. Με την τελευταία να διατίθεται σε δύο πρόσθετα μοντέλα: σε bandolier και σε μικρή τσάντα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μεταλλικό κλείσιμο με περιστρεφόμενο κούμπωμα στο οποίο κρέμεται ένα επισμαλτωμένο γούρι.

Carpisa

Μια ευρεία γκάμα από saffiano βρίσκουμε στη σειρά Vanity με διαφορετικά μοντέλα: μπρελόκ, νεσεσέρ σε διάφορα μεγέθη, θήκες κοσμημάτων, καθρέφτη τσέπης, θήκες για smartphone και γυαλιά, διαθέσιμα σε ρομαντικά χρώματα, που είναι το περλέ ροζ και το απαλό χρυσό. Κάθε μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί με μεταλλικά αρχικά, σύμβολα ή χριστουγεννιάτικα γούρια.

Carpisa

Άνετες και λειτουργικές είναι οι κομψές και ευρύχωρες τσάντες της σειράς Diva. Οι τσάντες είναι εξοπλισμένες με λουράκι ώμου και μικρό κρίκο για να κρεμάσεις μπρελόκ. Απλά και γραμμικά σχήματα, κατασκευασμένα από υλικό με εφέ στρουθοκαμήλου, διαθέσιμα σε γκρι και περλέ χρώματα.

Carpisa
Carpisa

Ένα λειτουργικό αντικείμενο είναι πάντα η καλύτερη ιδέα δώρου για όλες σου τις ανάγκες. Πορτοφόλια, ταξιδιωτικά είδη, νεσεσέρ και organizers, αλλά και κοσμηματοθήκες, clutch bags, ή γάντια και κασκόλ. Με λίγα λόγια, όλα όσα θέλεις να χαρίσεις και εύχεσαι να βρεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Carpisa

Η Holidays collection είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στο www.carpisa.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ