Follow us

Λένα Δροσάκη | Το απόλυτα chic look της με ένα πολύ κλασικό matching combo

Το κλασικό χειμερινό styling combo που μπορούμε να φορέσουμε σε όλες τις περιστάσεις

Λένα Δροσάκη | Οι μπότες της είναι αυτές που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος Instagram

Όποια και εάν είναι η εποχή, καθημερινά φροντίζουμε να δημιουργούμε κομψά και stylish σύνολα τα οποία αντιπροσωπεύουν το στιλ και το γούστο μας. Day to day, οι περιστάσεις που απαιτούν να είμαστε παρούσες είναι αρκετές και πέρα από το ότι επιθυμούμε να είμαστε περιποιημένες για αυτές επιθυμούμε να αισθανόμαστε και εμείς καλά με τον εαυτό μας και τα ρούχα που επιλέγουμε παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μπορεί κάποιες μέρες να δυσκολευόμαστε να βρούμε το σύνολο το οποίο μας εκφράζει γι’ αυτό είναι πολύ βοηθητικό να έχουμε στον νου μας κομμάτια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια outfits για τις day to night εμφανίσεις μας.

Τα κομμάτια τα οποία είναι staples της γκαρνταρόμπας μας μάς διευκολύνουν στο να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους καθώς μπορούμε έτσι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να είμαστε σίγουρες ότι το look μας είναι φινετσάτο και επίκαιρο. Ένα denim παντελόνι είναι πάντοτε μια καλή επιλογή τόσο επειδή ταιριάζει σε κάθε περίσταση όσο και επειδή ταιριάζει με κάθε item πρόκειται να το συνδυάσουμε.

Η Λένα Δροσάκη δημιούργησε ένα πολύ κλασικό και ταυτόχρονα διαχρονικό matching combo το οποίο μπορούμε να επιλέγουμε τόσο τις ημέρες που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε όσο και στις περιστάσεις όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό outfit. Συγκεκριμένα, η Λένα Δροσάκη επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι καμπάνα σε σκούρα απόχρωση το οποίο συνδύασε με στενό turtleneck πουλόβερ. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μποτάκια σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Λένα Δροσάκη | Το απόλυτα chic look της με ένα πολύ κλασικό matching combo

Πλεκτό πουλόβερ basic rib, Zara

Flared High Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ