Follow us

Το festive look της Μαρίας Ολυμπίας είναι ιδανικό για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στις γιορτές

Το total black look της που είναι ιδανικό για μία κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού Splash News / Ideal Images

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μία εποχή κατά την οποία έχουμε πολλά και ανάμικτα συναισθήματα τα οποία κατά την πλειοψηφία τους είναι συναισθήματα ενθουσιασμού, προσμονής και ζεστασιάς. Το Xmas spirit ξεκινάει να μας "πιάνει” αρκετό καιρό πριν εισέλθουμε επίσημα στις εορταστικές δύο εβδομάδες καθώς όλα τριγύρω μας μάς προσκαλούν να μπούμε κι εμείς σε festive mood και να ανυπομονούμε για τις γιορτινές ημέρες. Τα φωτάκια στους δρόμους, οι στολισμοί, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα γιορτινά fashion items που ξεκινάμε να παρατηρούμε έτσι ώστε να αποφασίσουμε ποιο θα είναι το outfit που θα επιλέξουμε στο ρεβεγιόν.

Διαβάστε Επίσης

Τα σύνολα που θα φορέσουμε, τόσο κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών όσο και τις ημέρες των ρεβεγιόν των Χριστουγέννων όπως και της Πρωτοχρονιάς, ξεκινάμε να τα σκεφτόμαστε αρκετό καιρό προηγουμένως έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο λαμπερά looks. Εκείνες τις ημέρες, όπου όλα λάμπουν και αστράφτουν τριγύρω μας, το σύνολο μας μπορεί να είναι λίγο περισσότερο bold και extra από ότι θα συνηθίζαμε, και με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε κι εμείς μέρος της festive ατμόσφαιρας.

Μπορεί κάποια συγκεκριμένα ρούχα, υφάσματα όπως και χρώματα να είναι απόλυτα ταυτισμένα με τις γιορτές των Χριστουγέννων όπως οι παγιέτες σε κάθε είδους fashion item, το βελούδο όπως και το πράσινο σκούρο και το μπορντό χρώμα. Παρ' αυτά, το μαύρο χρώμα είναι για αρκετές γυναίκες η go to επιλογή τους για τις βραδινές εμφανίσεις τους και αναμφίβολα μπορούμε να το επιλέξουμε, όπως και άλλα κομμάτια ή υφάσματα τα οποία μας ταιριάζουν και μας χαρίζουν μία festive διάθεση.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, έδωσε το παρών σε ένα event εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση της και με το απόλυτα εορταστικό σύνολο της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει ένα satin mini φόρεμα με feather trim το οποίο συνδύασε με oversized blazer επίσης σε μαύρο χρώμα και μαύρο τσαντάκι με χρυσές λεπτομέρειες, όλα από τη συλλογή του Ralph Lauren.

Δες την εμφάνισή της


Festive looks για να πάρεις έμπνευση για τα ρεβεγιόν



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ