Follow us

3 blazers που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό look σε festive

Τα blazers που θα αλλάξουν το outfit σου για τις γιορτές

3 blazers που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό look σε festive Splash News / Ideal Images

Είναι λίγα τα κομμάτια τα οποία θα μπορούσαμε ομόφωνα να χαρακτηρίσουμε ως τα πιο αγαπημένα της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από αυτά είναι χωρίς αμφιβολία τα διαχρονικά και πολύ stylish, blazers. Τα blazers έχουν μία ξεχωριστή θέση τόσο στην γκαρνταρόμπα μας και τώρα που διανύουμε την εποχή του χειμώνα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα styling combos ώστε να τα αναδείξουμε, όπως τους αξίζει.

Τα blazers είναι το go to item που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση και να είμαστε απόλυτα σίγουρες για την κομψότητα, τη διαχρονικότητα, την στιλιστική ασφάλεια όπως και την αναβάθμιση που πρόκειται να προσφέρει στο outfit μας. Ένα blazer μας υπόσχεται πως θα "βοηθήσει” οποιοδήποτε look να είναι elevated χωρίς να έχουμε καμία δεύτερη σκέψη για το εάν επιλέξαμε το κατάλληλο πανωφόρι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά των blazers το οποίο μας κάνει να έχουμε την ανάγκη να πληθαίνουν στη συλλογή μας, είναι πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε κυριολεκτικά με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να μας χαρίσουν ένα outfit το οποίο θα είναι απόλυτα φινετσάτο και stylish. Με παντελόνια, με φορέματα, με φούστες, με ό,τι και αν συνδυάσουμε ένα blazer είναι αναμφίβολο το ότι πρόκειται να κάνει το σύνολο μας να αναδειχθεί.

Για τη γιορτινή περίοδο βρίσκουμε στην αγορά festive blazers που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο απλό σύνολο σε εορταστικό. Πούλιες, metallics, βελούδο είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να μετατρέψουν το συνολό μας σε festive.

Τα 3 blazers που θα μεταμορφώσουν το outfit σου σε γιορτινό.

Εφαρμοστό blazer με πούλιες, Zara

Γυαλιστερό σακάκι, H&M

Μπλέιζερ βελούδο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ