Follow us

Μπαίνοντας στα ρούχα ενός πολυάσχολου editor

Η ήσυχη πολυτέλεια της Dirty Laundry κάνει κάθε ημέρα στο Esquire να μοιάζει με Casual Friday.

Μπαίνοντας στα ρούχα ενός πολυάσχολου editor Βασίλης Μαντάς

"Τι να βάλω πάλι αύριο στη δουλειά;": Αυτός είναι ο αιώνιος γρίφος που καλούμαστε να απαντήσουμε αγουροξυπνημένοι κάθε πρωί πριν πάμε στη δουλειά. Αυτός είναι και ο δεύτερος πιο "σοβαρός" λόγος αργοπορίας -μετά την κόλαση της Κηφισίας εννοείται- αφού χρειάζεται σκέψη μέχρι να καταλήξεις στα ρούχα που θα μπορέσουν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο από νωρίς το πρωί στο γραφείο και τα ραντεβού που μεσολαβούν, μέχρι και το απόγευμα όταν έρχεται η ώρα για τα after office drinks. Συνήθως το "φαίνεσθαι" υπερισχύει της άνεσης, με αποτέλεσμα να περνάει η μέρα φορώντας ένα είδος "στολής" που ούτε μας εκφράζει, ούτε μας ταιριάζει ως φιλοσοφία.

Στο Esquire, από όταν ανακαλύψαμε την Dirty Laundry, το προαναφερθέν δίλημμα έπαψε να υπάρχει. Κι αυτό γιατί η ήσυχη πολυτέλεια των ρούχων της, συμβαδίζει απόλυτα με την πεποίθησή μας ότι κάθε μέρα μπορεί να μοιάζει με Casual Friday χωρίς να υστερεί σε στυλ και ποιότητα. Συγκεκριμένα, τα premium casual κομμάτια της Dirty Laundry αποδείχτηκαν σωτήρια για εμάς, ειδικά το τελευταίο δίμηνο που ετοιμάζαμε πυρετωδώς το The Big Black Book, κατά τη διάρκεια του οποίου σχεδόν περνούσαμε ολόκληρη την ημέρα με αλλεπάλληλα meetings, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και συνεχείς συναντήσεις με τους συνεργάτες μας.

Όσα outfits θα δεις παρακάτω δηλαδή, είναι εκείνα που μας πήγαν κυριολεκτικά παντού, ενισχύοντάς μας με κομψότητα και αυτοπεποίθηση σε ημέρες με τόσο αυξημένες υποχρεώσεις που εύκολα μπορεί να χάσει κανείς την αίσθηση του χρόνου - πόσω μάλλον αυτήν του στυλ.

Το πρωινό meeting

Μπαίνοντας στα ρούχα ενός πολυάσχολου editor

Ποτέ το athleisure στυλ δεν έδειχνε πιο κομψό. Προσωπικά, ανέκαθεν λάτρευα τα co-ord sets και στην προκειμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο σετ φόρμας είναι μία καταπληκτική, σαφέστατα πιο cool εκδοχή ενός διαχρονικού κοστουμιού. Το συνδύασα με ένα απλό heavy weight T-shirt και τα πιο αγαπημένα μου sneakers σε γήινες αποχρώσεις. Ο διευθυντής του Esquire Μπάμπης Δούκας -χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί- ντύθηκε επίσης στα γκρι: Φόρεσε παντελόνι κοτλέ, ένα υπέροχο πουκάμισο που δεν είδα ποτέ τσαλακωμένο μέσα στην ημέρα, ένα βαμβακερό γιλέκο διπλής όψης και λευκά vans.

Το lunch break

lunch

Εδώ, μας βλέπεις σε ένα διάλειμμα για να πάρουμε δυνάμεις. Τη συγκεκριμένη ημέρα είχα επιλέξει το αγαπημένο μου κομμάτι για φέτος, ένα χαλαρό, αλλά κυρίως πολυλειτουργικό shirt dress. Εδώ το βλέπεις να το φοράω ως φόρεμα, όμως, η gender fluid τελειότητά του είναι τέτοια που κατά καιρούς και εγώ και ο φίλος μου, το χρησιμοποιούμε και ως πανωφόρι για layering.

Lunch

Κάτι τέτοιο έκανε και ο Μπάμπης. Chino παντελόνι, ευρύχωρο t-shirt και κοτλέ overshirt. O συνδυασμός είναι all-day και κυρίως, άχαστος.

Τα after office drinks

δουκας

Μια μέρα, αυτό το all-time classic bomber δερμάτινο jacket του Μπάμπη κάπως θα εξαφανιστεί από τη ντουλάπα του και θα μετακομίσει στη δική μου. Το κάνω εικόνα: Ταιριάζει απόλυτα με το κοτλέ co-ord set μου, είναι από εκείνα τα statement κομμάτια που δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα. Όπως και το κλασσικό λευκό t-shirt μου δηλαδή.

ποτο

Αξίζει να σημειωθεί πως η Dirty Laundry υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα της. Σε συνδυασμό με τις unisex προτάσεις της που βασίζονται σε άριστης ποιότητας υφάσματα αποτελεί την απόλυτη επιλογή σε εποχές που το σύγχρονο στυλ στερείται ταυτότητας.

H ένδυση, άλλωστε, είναι κάτι πολύ παραπάνω από κλωστές και υφάσματα· είναι το εργαλείο που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου. H Dirty Laundry το ξέρει καλά αυτό.

Οι συλλογές είναι διαθέσιμες:
ΑΘΗΝΑ: στο Flagship Store Λεωφ.Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα, στα πολυκαταστήματα attica σε Golden Hall/ City Link/ The Mall Athens και στο Factory Outlet
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Mediterranean Cosmos και attica Τσιμισκή
Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όλη την Ελλάδα και στο www.dirty-laundry.gr.

Πηγή: esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ