Follow us

Τα πιο stylish cargo παντελόνια για να αναβαθμίσεις τα σύνολα σου

Τα επίκαιρα παντελόνια που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Τα πιο stylish cargo παντελόνια για να αναβαθμίσεις τα σύνολα σου Splash News / Ideal Images

Πολλές τάσεις που πρωταγωνίστησαν στα looks μας κατά την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν βλέπουμε να συνεχίζουν να μας απασχολούν στιλιστικά όπως και να επικρατούν στα trends της σεζόν που διανύουμε. Η τάση των denim on denim, η quiet luxury τάση όπως και η τάση της επιστροφής της 90s αισθητικής είναι τα κυριότερα trends που παρατηρούμε να είναι απόλυτα επίκαιρα και για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-24. Με την τάση της επιστροφής της αισθητικής των 90s, επέστρεψε και ένα πολύ αγαπημένο fashion item της δεκαετίας, το cargo. Τα cargo, τα οποία κυρίως μας εξυπηρετούν στις καθημερινές εμφανίσεις μας, πρωταγωνίστησαν τόσο σε παντελόνια και βερμούδες όσο και σε φορέματα, φούστες, γιλέκα και jackets.

Τα παντελόνια συγκεκριμένα, έχουν μια δυνατότητα να μετατρέπουν αυτόματα το look μας σε επίκαιρο αλλά και casual με έναν μοντέρνο και cool τρόπο. Συνδυάζονται με ευκολία και στιλιστική επιτυχία με jumpers, πουλόβερ, ζιβάγκο, tops, blazers, denim και leather jackets όπως και με τα αγαπημένα μας παλτό.

Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε τα cargo παντελόνια τα οποία θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις και θα μπορείς να φοράς στις day to night εμφανίσεις σου.

Τα παντελόνια που ξεχωρίσαμε

Σερζέ παντελόνι cargo, H&M

Παντελόνι cargo με φαρδιά μπατζάκια, Marks & Spencer

Παντελόνι πλεκτό τσέπες cargo, Mango

Παντελόνι cargo με τσέπες και λουράκια, Pull & Bear

Cargo με όψη δέρματος, Bershka

Cargo φούτερ παντελόνι φόρμας, Pink Woman

Cargo σατέν παντελόνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ