Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου συνδύασε την πλισέ φούστα της από τη Marks & Spencer με τον πιο cozy τρόπο

Το cozy matching combo της Έβελυν Καζαντζόγλου με ένα total Marks & Spencer look

Η Έβελυν Καζαντζόγλου συνδύασε την πλισέ φούστα της από τη Marks & Spencer με τον πιο cozy τρόπο Instagram

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τους μήνες του χειμώνα, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στο μυαλό μας, και στην γκαρνταρόμπα μας, σύνολα με φούστες έτσι ώστε κάποιες ημέρες και σε συγκεκριμένες περιστάσεις να μπορούμε να δημιουργούμε θηλυκά looks που ταυτόχρονα θα αρμόζουν στο στιλ μας, στην περίσταση όπως και στην εποχή. Οι φούστες που μπορούμε να φορέσουμε αυτή την εποχή μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας πως είναι περιορισμένες όμως αυτό δεν ισχύει. Η γκάμα επιλογών μας είναι μεγάλη τόσο σε χρώματα όσο και σε υφάσματα και υφές.

Mini, midi και maxi μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε τα θηλυκά σύνολα έχοντας ταυτόχρονα επιλογές σε διαφορετικές εντελώς φούστες. Κοτλέ, με όψη δέρματος, tweed, πλεκτές, μάλλινες, denim όπως και πλισέ είναι οι φούστες με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και girly outfits. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, πουλόβερ, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και cozy look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας.

Και ενώ μία πλισέ φούστα μπορεί να μας φαίνεται περισσότερο δύσκολο από τις άλλες για να συνδυάσουμε, κυρίως λόγω του λεπτού της υφάσματος που μας παραπέμπει σε άλλη εποχή, με το σωστό styling combo μπορούμε να το φορέσουμε με επιτυχία και κατά τους χειμερινούς μήνες. Η Έβελυν Καζαντζόγλου μας χάρισε το fashion inspo που χρειαζόμασταν με ένα total Marks & Spencer σύνολο.

Συγκεκριμένα, η Έβελυν Καζαντζόγλου επέλεξε να φορέσει μία midi πλισέ φούστα σε λευκό χρώμα την οποία συνδύασε αρμονικά με ένα πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο επίσης λευκού χρώματος δημιουργώντας ένα cozy και άνετο σύνολο ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Η Έβελυν Καζαντζόγλου συνδύασε την πλισέ φούστα της από τη Marks & Spencer με τον πιο cozy τρόπο
Πουλόβερ με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί, Marks & Spencer

Σατέν πλισέ μακριά midi φούστα, Marks & Spencer
Σατέν πλισέ μακριά midi φούστα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ