Follow us

Forever Stylish: "LOLA θα πει θηλυκότητα"

Η Junior Editor της Miss Bloom, Όλγα Διακουμάκου, γιορτάζει τα 50 χρόνια της LOLA, ενός κλασικού brand που ενισχύει τη γυναίκεια κομψότητα.

lola_miss

Με μια παράδοση που αγγίζει τα 50 χρόνια, η εταιρία LOLA έχει ριζώσει βαθιά στο χώρο της μόδας έχοντας ως ισχυρά θεμέλια τη θηλυκότητα, την επίμονη δουλειά και το πάθος για την επίτευξη της απόλυτης κομψότητας. Η Lola διακρίνεται για την ισορροπία που εναρμονίζει τη φυσική καλαισθησία παράλληλα με την καθημερινή άνεση.

50 χρόνια LOLA

Η ιστορία της ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν η Λόλα Τσονωνά, μια πετυχημένη μοδίστρα, ενώνει τις δυνάμεις της με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γιαλαμά, δημιουργώντας έτσι μια πρωτοπόρα επιχείρηση στον χώρο της μόδας. Στα μέσα της δεκαετίας του '70, αφήνοντας το σημάδι τους σε μια εποχή που οι περισσότερες γυναίκες ακόμα ράβονταν σε μοδίστρα, δημιουργούν την πρώτη ελληνική εταιρία pret-a-porter. Η Λόλα, με το υπερκομψό στυλ της, μετέδωσε το πάθος της για τη μόδα στις κόρες της, Αναστασία και Φωτεινή.

Forever Stylish: "LOLA θα πει θηλυκότητα"

Items για day-to-night σύνολα

Με κύρια έμπνευση την αντίθεση ανάμεσα στην κλασική κομψότητα και το σύγχρονο street style, οι συλλογές της LOLA αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και την αρμονία. Έτσι, στις συλλογές της βρίσκονται όλα τα key pieces που κρίνονται απαραίτητα για το στήσιμο μιας κομψής γκαρνταρόμπας. Στη φετινή FW 23/14 συλλογή βρήκα τα βασικά κομμάτια της δικής μου.

lola_miss

Αμάνικο γκρι πουλόβερ σε μαλλί και κασμίρ, Wide Leg παντελόνι από παρθένο μαλλί και Δερμάτινη ζώνη με γεωμετρική αγκράφα, LOLA.

Ειδικότερα, το γκρι αμάνικο πουλόβερ σε απαλό μαλλί και κασμίρ, είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και θα μπορούσα να φοράω καθημερινά, καθώς μπορεί να χτίσει ένα elegant day to night look. Η loose εφαρμογή είναι ταυτόχρονα chic, αλλά και νεανική γεγονός που το καθιστά μια επιλογή που εναρμονίζεται τέλεια με το προσωπικό μου στιλ και γενικότερα το στιλ μιας κοπέλας που διανύει τη δεκαετία των 20. Το συνδύασα με ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι σε ιταλικό ολόμαλλο ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, που ολοκλήρωσε το total grey look μου. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι ιδανικό για office looks.

Δες το βίντεο:

Βίντεο: Ειρήνη Καραγιάννη
Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Styling: Γιώργος Κόρδας
Μακιγιάζ - Μαλλιά: Αθηνά Ευθυμιάδου

Βρες τις συλλογές LOLA στα ομώνυμα καταστήματα, στα corners των Attica City Link στην Αθήνα, Attica Cosmos και Attica Tsimiski στη Θεσσαλονίκη και στο lola.gr.

Facebook: @lolafashion.athens

Instagram: @lola_official_gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ