Follow us

Ο οίκος Ralph Lauren γιορτάζει την πιο festive περίοδο του χρόνου με μια μοναδική Holiday Collection

Στο επίκεντρο της Holiday Collection βρίσκεται μια διαχρονική προσέγγιση στο στιλ και τη ζωή

MissBloom TEAM
Ralph Lauren Courtesy of Ralph Lauren

Ο οίκος Ralph Lauren γιορτάζει την πιο festive περίοδο του χρόνου με μια καμπάνια που επικεντρώνεται σε μια εποχή για όνειρα. Την ομορφιά της κάθε στιγμής, άλλωστε, πρέπει να την μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε.
Ο Ralph Lauren δηλώνει: "Οι γιορτές έχουν ένα συγκεκριμένο είδος μαγείας που δεν μπορείς να συλλάβεις – μόνο μέσα στην καρδιά σου. Είναι μια εποχή ζεστασιάς, προβληματισμού και άνεσης που μας εμπνέει να ονειρευόμαστε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και να τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε".

Ο οίκος Ralph Lauren γιορτάζει την πιο festive περίοδο του χρόνου με μια μοναδική Holiday Collection

Οι Boutiques Ralph Lauren στη Κηφισιά και Polo Ralph Lauren στο κέντρο της Αθήνας έχουν μετατραπεί στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό για τα γιορτινά ντυσίματα και τα ομορφότερα δώρα για τους αγαπημένους μας.
Στο επίκεντρο της Holiday Collection βρίσκεται μια διαχρονική προσέγγιση στο στιλ και τη ζωή στην οποία ο σχεδιαστής επιστρέφει ξανά και ξανά.

Ralph Lauren

Αγκαλιάστε την περίοδο των γιορτών με τα διαχρονικά βραδινά ρούχα, και τα πλούσια βελούδα που βρίσκονται στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή. Από παγιέτες μέχρι μετάξι, βελούδα και πολλά άλλα, οι ρομαντικές γραμμές καθορίζουν τα βραδινά ρούχα αυτής της σεζόν με μια νότα κομψότητας. Τα εορταστικά στυλ περιλαμβάνουν καρό πανωφόρι και πουλόβερ με τον εμβληματικό Polo Bear.

Ralph Lauren

Η luxury συλλογή Ralph Lauren για τον άνδρα και τη γυναίκα αυτά τα Χριστούγεννα αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό μοναδικής ποιότητας και υψηλής ραπτικής.

Ralph Lauren

Τα χειροποίητα κοστούμια και τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας συνθέτουν τη συλλογή Purple Label. Διακριτικά υφάσματα, απλοποιημένα σχήματα και εκλεπτυσμένες αντιπαραθέσεις χρωμάτων προσθέτουν την τελευταία πινελιά σε κάθε επιλογή. Η διαχρονικότητα του σμόκιν dressing έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα και το εορταστικό styling.

Ralph Lauren

Ο σχεδιαστής Ralph Lauren δηλώνει: "Η συλλογή Collection Holiday 2023 είναι μια γιορτή διαφορετικών διαθέσεων — δροσερή και ρομαντική, τολμηρή και αισθησιακή, αισιόδοξη και εκλεπτυσμένη".

Ralph Lauren

Το chic look κάθε εμφάνισης ολοκληρώνεται με την Polo ID Bag, η οποία μεταμορφώνεται για τις γιορτές σε ρομαντικές υφές και floral κεντήματα.
Αυτές τις γιορτές, ο οίκος Ralph Lauren φαντάζεται μια νέα σεζόν κομψότητας για όλη την οικογένεια. Φέτος, το brand μεταφέρει αυτό το concept σε ένα νέο επίπεδο για τη συλλογή των εορτών δίνοντας έμφαση στο διαχρονικό προσωπικό στυλ.

Ανακαλύψτε τη Χριστουγεννιάτικη Capsule Collection στα καταστήματα:

Ralph Lauren Boutique: Κασσαβέτη 19, Κηφισιά

Polo Ralph Lauren Boutique: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ