Follow us

Η Βάσια Κωσταρά αποδεικνύει πως ένα elegant festive look δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Το chic και απλό festive look της Βάσιας Κωσταρά ανταποκρίνεται απόλυτα στην πιο hot τάση της σεζόν

Βάσια Κωσταρά Instagram

Οι επικρατούσες τάσεις της σεζόν μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες οποίο κι αν είναι το στιλ τους. Η quiet luxury ταση είναι η κυρίαρχη τάση για τη φετινή σεζόν με τα κομμάτια σε minimal και καθαρές γραμμές να πρωταγωνιστούν στα περισσότερα looks μας. Ένα ακόμη trend που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με αυτό της ήσυχης πολυτέλειας είναι η τάση του έντονου κόκκινου χρώματος. Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι ένα διαχρονικό χρώμα παρά την ένταση του το οποίο μπορεί να ενταχθεί στα σύνολα μας είτε επιλέγοντας να δημιουργήσουμε ένα total red look για ένα statement outfit είτε επιλέγοντας να το εντάξουμε στο σύνολο μας ως λεπτομέρεια με αξεσουάρ όπως τσάντα ή παπούτσια για ένα look με ένα pop of color.

Την εορταστική περίοδο λίγο πριν τις ημέρες των Χριστουγέννων επιθυμούμε να αναδεικνύουμε την πιο festive διάθεση μας εντάσσοντας στις εμφανίσεις μας υφές, υφάσματα όπως και χρώματα τα οποία ανταποκρίνονται στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών. Η τάση του έντονου κόκκινου μας διευκολύνει στο να δημιουργήσουμε ένα festive look το οποίο ταυτόχρονα είναι απόλυτα ενημερωμένο και up to date με τις τάσεις της σεζόν.

Ένα elegant και celebrating σύνολο επέλεξε η Βάσια Κωσταρά για να στολίσει το δέντρο του σπιτιού της μπαίνοντας έτσι στο κλίμα των γιορτών. Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει ένα πλεκτό ζιβάγκο πουλόβερ σε έντονο κόκκινο χρώμα και να το συνδυάσει με παντελόνα επίσης σε έντονο κόκκινο χρώμα δημιουργώντας έτσι ένα statement festive look σε casual τόνους. Το outfit της ολοκλήρωσε με χρυσά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Πουλόβερ ζιβάγκο με πλέξη ριμπ, H&M

Ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ