Follow us

Οι φούστες που θα φοράς στο repeat πριν τις γιορτές και κατά τη διάρκεια τους

Οι φούστες που θα σε βοηθήσυν να δημιουργήσεις τα πιο festive σύνολα

street style Splash News / Ideal Image

Η γιορτινή περίοδος δεν είναι μόνο οι δυο εβδομάδες που διαρκούν τα Χριστούγεννα αλλά και όλη η υπόλοιπη περίοδος όπου περιμένουμε να ξεκινήσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Όλο αυτόν τον καιρό προετοιμαζόμαστε για εκείνες τις ημέρες τόσο πρακτικά, αγοράζοντας δώρα για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, στολίζοντας το δέντρο και το σπίτι μας, όσο και ψυχολογικά θαυμάζοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί παντού τριγύρω μας αλλά και αλλάζοντας το dress code μας, δίνοντας του μια formal festive νότα.

Αυτές τις ημέρες όπου έχουμε ξεκινήσει να αλλάζουμε το mood μας σε χριστουγεννιάτικο, επιλέγουμε τα περισσότερο formal fashion items της συλλογής μας τα οποία μας χαρίζουν τη λάμψη που επιθυμούμε. Οι φούστες κατά τη χειμερινή περίοδο είναι στην κατηγορία των ρούχων που συνήθως επιλέγουμε όταν έχουμε περισσότερη "όρεξη” για dress up ή όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Ακολουθώντας το Xmas mood που έχουμε, το να φορέσουμε μια φούστα με festive ή stylish χαρακτηριστικά πρόκειται να μας ανεβάσει ψυχολογικά και να μας φέρει λίγο πιο κοντά στο πνεύμα των γιορτών για τις οποίες τόσο ανυπομονούμε.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε τις φούστες οι οποίες μπορούν με ένα εύκολο και απλό styling combo να σε κάνουν να ξεχωρίσεις τόσο τις pre Christmas μέρες που διανύουμε όσο και κατά τη διάρκεια των γιορτών ή στα ρεβεγιόν που θα δώσεις το παρών.

Οι φούστες που ξεχωρίσαμε

Μίντι φούστα με τούλι και στρας, Bershka

Φούστα μίνι με μικρές παγιέτες, Sisley

Φούστα pencil με ειδική επεξεργασία, H&M

Μίντι φούστα σε στιλ lingerie με τσαλακωμένο εφέ, Massimo Dutti

Mini φούστα με χάντρες, Zara

Midi πουά πλισέ φούστα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ