Follow us

Κόκκινα παπούτσια με κόκκινο καλσόν | Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο ιδιαίτερη τάση της σεζόν

Το look της Βάσιας Κωσταρά που θα σε εμπνεύσει.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Δίχως αμφιβολία, το κόκκινο είναι το απόλυτο color trend για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Αμέσως μόλις παρουσίασαν οι οίκοι μόδας τις συλλογές τους, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρα. Ο φετινός χειμώνας θα χρωματιστεί με ένα έντονο χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο. Στη συνέχεια, οι fashion lovers ξεκίνησαν να παρουσιάζουν διάφορους τρόπους για να υιοθετήσουμε το εν λόγω color trend, δημιουργώντας παράλληλα ένα νέο micro trend, το οποίο υιοθέτησε και η Βάσια Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον συνδυασμό παπουτσιών και καλσόν στο ίδιο κόκκινο χρώμα, το οποίο δημιουργεί ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε μία πρόσφατη ανάρτηση της Βάσιας Κωσταρά, η σχεδιάστρια φαίνεται να φορά ένα μαύρο κοστούμι με λεπτές κάθετες ρίγες και loose εφαρμογή, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα ζευγάρι κόκκινα wedges του οίκου Ferragamo με επίσης κόκκινο καλσόν, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Το κόκκινο στις επικρατέστερες τάσεις της μόδας

Ξεκινώντας από την κυριαρχία του κόκκινου στις συλλογές, το ξεχωρίζουμε στις πασαρέλες των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada. Η εν λόγω έντονη απόχρωση πρωταγωνίστησε και στα αξεσουάρ που παρουσίασαν οι οίκοι Prada και Ferragamo, Stella McCartney και Tory Burch, αλλά και Alexander McQueen για τη νέα σεζόν, οι οποίοι μάλιστα επικεντρώθηκαν στα παπούτσια. Η λίστα που αποδεικνύει πως το κόκκινο είναι ο leader της νέας σεζόν είναι τα χρωματιστά καλσόν που πρότειναν οι David Koma, Ahluwalia & Coperni, Dundas, Nina Ricci, Gucci και Victoria Beckham.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Get the Look

Ψηλές Κάλτσες 50 Den Soft Touch με Σιλικόνη Calzedonia

Total Comfort Καλσόν 50 Den Cazledonia

Γόβες wedges Ferragamo Kalogirou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ