Follow us

5+1 τσαντάκια για να πάρεις δώρο στις φίλες σου για τα Χριστούγεννα

Οι πιο κομψές και stylish τσάντες που θα ενθουσιάσουν τις φίλες σου

5+1 τσαντάκια για να πάρεις δώρο στις φίλες σου για τα Χριστούγεννα Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς, εάν όχι όλες μας, ανυπομονούμε και έχουμε την ίδια χαρά και ενθουσιασμό για τα δώρα τα οποία θα προσφέρουμε και όχι απαραίτητα για εκείνα που θα λάβουμε. Η χαρά που εμπεριέχει η προσφορά όπως και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων μας είναι ανεκτίμητης αξίας ενώ όταν γνωρίζουμε πως αυτό που πρόκειται να τους προσφέρουμε πρόκειται να τους ευχαριστήσει και να τους ενθουσιάσει τότε η ανυπομονησία και η λαχτάρα μέσα μας φουντώνει.

Σε κάποιους ανθρώπους της ζωής μας μπορεί να μας είναι περισσότερο εύκολο το να αποφασίσουμε το δώρο που θα τους κάνουμε τα Χριστούγεννα ενώ σε κάποιους άλλους απαιτείται λίγη παραπάνω σκέψη. Στις φίλες σου, στην αδερφή σου, την ξαδέρφη σου ή στην μητέρα σου, μπορεί με μία γρήγορη σκέψη να γνωρίζεις τι είναι αυτό που τους ταιριάζει, ή χρειάζονται, όμως πάντα τα ωραιότερα δώρα είναι όμορφες και κομψές προσθήκες στη συλλογή μας τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιούμε συχνά.

Γι' αυτό για τις φετινές γιορτές σου προτείνουμε να χαρίσεις στις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου ένα κομψό τσαντάκι, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Ένα τσαντάκι αποτελεί μία από τις πιο προσωπικές και πρακτικές ιδέες για δώρο, ενώ όποια κι εάν είναι η παραλήπτρια πρόκειται σίγουρα να ενθουσιαστεί. Η γκάμα επιλογών στα αγαπημένα μας fashion brands είναι μεγάλη και σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ της φίλης ή συγγενής σου που θέλεις να κάνεις να χαμογελάσει και να νιώσετε παρέα τη μαγεία των γιορτών.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις έξι τσαντάκια που θα αφήσουν ικανοποιημένη και την πιο απαιτητική fashionista ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια οποιασδήποτε γκαρνταρόμπας.

Τα 6 τσαντάκια που διαλέξαμε

Jw Pei, Haralas

Τσάντα Calvin Klein, Answear.gr

Tracolina Lucy winter, Carpisa

Pattina Fairy winter Disney, Carpisa

Guess γυναικεία τσάντα mini με all-over croco print, notos.gr

Τσάντα σάκος από βελούδο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ