Follow us

Το festive φόρεμα της Κατερίνα Καινούργιου από την Pink Woman θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν

Το εορταστικό look της Κατερίνας Καινούργιου που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το festive φόρεμα της Κατερίνα Καινούργιου από την Pink Woman θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν Instagram

Τα looks τα οποία θα φορέσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων έχουμε ήδη ξεκινήσει να τα σκεφτόμαστε από τώρα εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και επικρατέστερες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point σύνολο. Τη φετινή σεζόν, για την περίοδο των γιορτών, ο κόσμος της μόδας προτείνει λάμψη, statement items και bold looks. Sequin φορέματα, φούστες και κοστούμια, μεταλιζέ υφάσματα και κρόσια είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε για επίκαιρες bold εμφανίσεις.

Μπορεί κάποια συγκεκριμένα ρούχα, υφάσματα όπως και χρώματα να είναι απόλυτα ταυτισμένα με τις γιορτές των Χριστουγέννων όπως οι παγιέτες σε κάθε είδους fashion item, το βελούδο όπως και το πράσινο σκούρο και το μπορντό χρώμα. Παρ' αυτά, το μαύρο χρώμα είναι για αρκετές γυναίκες η go to επιλογή τους για τις βραδινές εμφανίσεις τους και αναμφίβολα μπορούμε να το επιλέξουμε, όπως και άλλα κομμάτια ή υφάσματα τα οποία μας ταιριάζουν και μας χαρίζουν μία festive διάθεση.

Για το ρεβεγιόν αναζητάμε ιδέες από τις αγαπημένες μας fashionistas έτσι ώστε να μας χαρίσουν έμπνευση για τα σύνολα που θα επιλέξουμε. Το fashion inspo για το φετινό ρεβεγιόν μας το χάρισε η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να συνδυάσει ένα see through floral top σε μαύρο χρώμα με ένα strapless sequin φόρεμα σε midi μήκος, και τα δύο από τη συλλογή της Pink Woman. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με pointy γόβες σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

See- through φλοράλ τοπ, Pink Woman

Midi strapless φόρεμα με παγιέτες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ