Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το "δύσκολο" καλσόν που είδαμε να φοράει και η Hailey Bieber

Το κοινό στιλιστικό combo που επέλεξαν οι δύο fashionistas φορώντας το ίδιο καλσόν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το 'δύσκολο' καλσόν που είδαμε να φοράει και η Hailey Bieber Instagram

Οι φούστες και τα φορέματα που επιλέγουμε για τις χειμερινές μας εμφανίσεις είναι τα items που μας εξυπηρετούν στο να δημιουργήσουμε θηλυκές και girly εμφανίσεις από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες. Για να μπορέσουμε να είμαστε άνετες και ζεστές κατά τις κρύες ημέρες του χειμώνα φορώντας φούστα ή φόρεμα, είναι απαραίτητο να φορέσουμε ένα καλσόν. Τα αγαπημένα μας καλσόν, είναι σύμμαχος της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας από τότε που ξεκινήσαμε να φοράμε φούστες ή φορέματα προσφέροντας μας έξτρα στιλιστικούς πόντους ανάλογα με το χρώμα ή το σχέδιο τους.

Τα συνηθέστερα χρώματα που επιλέγουμε στα καλσόν που φοράμε είναι οι σκούρες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας όπως μαύρο, γκρι ή καφέ ενώ λόγω του φετινού trend του έντονου κόκκινου χρώματος είναι απόλυτα επίκαιρο και ενημερωμένο να προτιμήσουμε και ένα καλσόν στο bold αυτό χρώμα.

Ένα χρώμα σε καλσόν που δεν βλέπουμε συχνά να επικρατεί στα χειμερινά looks είναι είναι το λευκό. Το λευκό καλσόν, παρόλο που δεν είναι μία από τις συνηθέστερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε, μπορεί να αναβαθμίσει το look μας εάν το συνδυάσουμε με το στιλιστικό combo που του ταιριάζει.

Δύο από τις αγαπημένες μας fashionistas επέλεξαν να συνδυάσουν ένα λευκό καλσόν με το ίδιο στιλιστικό combo, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ stylish και ταυτόχρονα κομψό αποτέλεσμα. Πρώτα είδαμε τη Hailey Bieber να επιλέγει να φορέσει ένα λευκό καλσόν σε βραδινή εμφάνιση της δημιουργώντας ένα black & white look με το κύριο χρώμα που επικρατεί να είναι το λευκό.

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό καλσόν συνδυάζοντας το με ένα tweed mini φόρεμα. Συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα mini tweed φόρεμα σε λευκό χρώμα το οποίο συνδύασε με λευκό καλσόν και ασημένια ψηλοτάκουνα mules.

Δες την εμφάνισή της

Το καλσόν που χρειάζεσαι to get the look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το "δύσκολο" καλσόν που είδαμε να φοράει και η Hailey Bieber
Total Comfort Καλσόν 50 Den, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ