Follow us

Οι ψηλοτάκουνες μπότες από τη Zara που θα σε πείσουν να εντάξεις τη μεταλλιζέ τάση στις εμφανίσεις σου

Οι μπότες που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις την τάση των metallics στα looks σου

Οι ψηλοτάκουνες μπότες από τη Zara που θα σε πείσουν να εντάξεις τη μεταλλιζέ τάση στις εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Κλασικές γραμμές, ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις αλλά και key staples είναι αυτά τα οποία προτάθηκαν από τους οίκους μόδας στα catwalks για τη σεζόν που διανύουμε όπως και από τις fashionistas στα street style looks τους. Η τάση του quiet luxury είναι η επικρατέστερη όλων των τάσεων που προαναφέραμε όπως και η τάση των denim, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τζιν κομμάτια κάθε είδους,

Η τάση του έντονου κόκκινου είναι επίσης το χρωματικό trend που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα φέτος ενώ μία ακόμη τάση που είναι αναμφίβολα statement όπως και τολμηρή είναι η τάση των metallics. Το εν λόγω trend, παρά τον bold χαρακτήρα του, μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να ενταχθεί αρμονικά στο look μας χαρίζοντας μας μια glam πινελιά.

Μπορούμε να κρατήσουμε μια metallic τσάντα ή να φορέσουμε ένα ζευγάρι metallic παπούτσια. Τα metallic αξεσουάρ μπορούν ευκολότερα να ενταχθούν σε ένα σύνολο μας ενώ μπορούμε να τα συνδυάσουμε τόσο με ουδέτερα όσο και με έντονα χρώματα, ανάλογα το πόσο statement και bold επιθυμούμε να είναι η εμφάνιση μας. Ένα clutch ή ένα μικρό τσαντάκι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointy γόβες, πέδιλα ή μπότες είναι μια ιδανική επιλογή για να εντάξεις την τολμηρή τάση της σεζόν στις εμφανίσεις σου.

Στη Zara ανακαλύψαμε το ζευγάρι μπότες που θα μπορέσεις να εντάξεις με ευκολία και στιλ στις εμφανίσεις σου πείθοντας σε να υιοθετήσεις την τάση των metallics. Οι ψηλοτάκουνες μεταλλιζέ μπότες σε ασημένια απόχρωση και χοντρό τακούνι μπορούν να συνδυαστούν τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια ή χειμερινά σορτς.

Οι μπότες από τη Zara

Οι ψηλοτάκουνες μπότες από τη Zara που θα σε πείσουν να εντάξεις τη μεταλλιζέ τάση στις εμφανίσεις σου
Μπότα μεταλλιζέ με τακούνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ