Follow us

Trend Talk powered by Answear | O απόλυτος οδηγός δώρων για τις φετινές γιορτές

Ανακαλύπτουμε παρέα με τη Fashion Editor της Madame Figaro ιδέες για fashionable δώρα σε όσους αγαπάμε.

answear

Η ανταλλαγή δώρων είναι από τα πιο τρυφερά, γεμάτα αγάπη έθιμα των Χριστουγέννων. H fashion editor της Madame Figaro Φιλίππα Δημητριάδη αναλύει στο παρακάτω video ιδέες γαια τα πιο stylish δώρα που μπορείς να κάνεις στους αγαπημένους σου μέσα από τις εκατοντάδες επιλογές του answear.gr.

Δες το βίντεο:

Δώρα για την κολλητή

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική ευκαιρία για να δωρίσεις στην καλύτερή σου φίλη το απόλυτο βραδινό φόρεμα, όπως ένα sexy sheer dress με λάμψη ή ένα bodycon dress με cut outs.

Φόρεμα Patrizia Pepe

Trend Talk powered by Answear | O απόλυτος οδηγός δώρων για τις φετινές γιορτές

Φόρεμα Patrizia Pepe

answear

Ένα δώρο - σύμβολο της φιλίας σας είναι και ένα γιορτινό blazer.

Blazer Day Birger et Mikkelsen

answear

Επίσης, στο answear.gr θα βρεις ανάμεσα σε δεκάδες βραδινά τσάντακια το ιδανικό που χωράει τα απαραίτητα ή ένα κολιέ - statement.

Τσάντα Pinko

answear

Κολιέ Swarovski

answear

Δώρα για τον αγαπημένο σου

Αυτές τις γιορτές, ένα από τα πιο πρακτικά δώρα είναι ένα υψηλής ποιότητας μπουφάν. Ένα δερμάτινο jacket με shipskin λεπτομέρειες είναι μια διαχρονική επιλογή.

Jacket Hugo

answear

Εναλλακτικά, ένα μακρύ μάλλινο puffer αποδεικνύεται επίσης εξαιρετικό δώρο.

Jacket Polo Ralph Lauren

answear

Αλλά επειδή ποτέ ένα δεν είναι αρκετό, στο answear.gr μπορείς να βρεις το beanie που προορίζεται για εκείνον ή ένα stylish δερμάτινο backpack που να χωρά όλα του τα πράγματα.

Beanie Karl Lagerfeld

answear

Backpack Coach

answear

Για τους μικρούς μας φίλους

Στο answear.gr μπορείς να βρεις τα πιο ζεστά και ποιοτικά παιδικά πουλόβερ με cute prints.

Πουλόβερ Konges Sløjd

answear

Πουλόβερ Bobo Choses

answear

Επειδή, όμως, δε γίνεται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να υπάρχει μονάχα ένα δώρο, στο answear.gr θα βρεις τα πιο όμορφα παιδικά παπούτσια, όπως πολύ πρακτικά μποτάκια και γαλότσες για τις κρύες και βροχερές μέρες και αξεσουάρ που διευκολύνουν τη ζωή μικρών και μεγάλων.


Μποτάκια Patrizia Pepe

answear

Γαλότσες Liewood

answear

Σακίδιο Liewood

answear

Tσαντάκι Tommy Hilfiger

answear

Δώρα για το σπίτι

Στο answear.gr θα βρεις πολλά premium είδη σπιτιού όπως αρωματικά χώρου και αρωματικά κεριά σύγχρονης αισθητικής, βάζα και κηροπήγια που είναι η επιτομή του design και φυσικά χριστουγεννιάτικες επιλογές όπως πρωτότυπα στολίδια και είδη τραπεζαρίας.

Διαχυτής αρώματος Paddywax

answear


Κερί Broste Copenhagen Lucille

answear

Κερί Blomus

answear

Bάζο Alessi

answear

Κηροπήγιο C'est Bon

answear

Στολίδι Alessi Palla di Fidanzamento

answear

Σετ πιάτων Guzzini Sorrento

answear

Το answear.gr αποτελεί κορυφαίο προορισμό ηλεκτρονικών αγορών με επιλεγμένα προϊόντα και περιορισμένες συλλογές σε περισσότερες από 500 επώνυμες premium μάρκες.

Ανάμεσα σε πάνω από 200.000 προϊόντα μπορείτε να βρείτε τα πιο γνωστά premium brands (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Karl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo, Pinko), γνωστές μάρκες αθλητικών (adidas, Nike, New Balance, Hoka One One, The North Face, Columbia, Salewa) και εμβληματικές μάρκες denim (G-star, Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi's, Lee, Wrangler).

Θα ανακαλύψετε επίσης νέα designer brands που τελευταία είναι όλο και πιο δημοφιλή, όπως οι Samsoe-Samsoe, Colourwear, The Kooples, Filling Pieces, Tiger of Sweden, Custommade, Muuv και Hoff. H Αnswear διαθέτει επίσης το δικό της brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ