Follow us

Τα stylish tops για να συνδυάσεις τις φούστες και τις παντελόνες σου

Τα tops που ταιριάζουν με όλα σου τα σύνολα

Τα stylish tops για να συνδυάσεις τις φούστες και τις παντελόνες σου Splash News / Ideal Images

Πολλές είναι οι φορές που μπορεί να κοιτάζουμε την ντουλάπα μας αναρωτώμενες τι να φορέσουμε, και να διαπιστώσουμε πως τα key items της γκαρνταρόμπας μας είναι αρκετά, όμως τα tops που διαθέτουμε στη συλλογή μας δεν μας εξυπηρετούν. Τα tops που μπορεί να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας μπορεί να είναι ιδιαίτερα, έτσι ώστε με αυτά να δημιουργούμε ένα stylish look ή απλά και basic γραμμής και χρώματος έτσι ώστε να τα χρησιμοποιούμε ως πασπαρτού σε κάθε μας εμφάνιση.

Τα tops της γκαρνταρόμπας μας ταιριάζουν με κάθε κομμάτι της συλλογής μας και μας διευκολύνουν στο να δίνεται έμφαση στο κάθε σύνολο μας στο fashion item που εμείς επιθυμούμε. Τα φοράμε με σακάκια, με cozy ή stylish cardigans, με φούστες, με παντελόνες, με τζιν ή ακόμη και με φορέματα. Ακριβώς λόγω αυτού του βολικού, για την γκαρνταρόμπα μας, χαρακτήρα τους και πολλές φορές του δευτερεύοντα ρόλου που παίζουν στα σύνολα μας, αμελούμε να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με νέα κομμάτια.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις basic tops έτσι ώστε να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να είσαι κάθε μέρα στιλιστικά προετοιμασμένη για να φορέσεις με άνεση όλα τα key items που έχεις στην κατοχή σου.

Τα tops που επιλέξαμε

Μπλούζα με μακριά μανίκια, Zara

Μακρυμάνικη τούλινη μπλούζα, Bershka

Cropped μπλούζα με τετράγωνο ντεκολτέ, H&M

Μπλούζα με λαιμόκοψη βάρκα, Sisley

Τοπ με στρογγυλή λαιμόκοψη, Pink Woman

Πουκάμισο με Φιόγκο στη Λαιμόκοψη, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ