Follow us

Τα πιο άνετα παπούτσια για να φορέσεις στα party των γιορτών

Τα άνετα παπούτσια που μπορείς να επιλέξεις αντί για τα απαιτητικά ψηλοτάκουνα

Τα πιο άνετα παπούτσια για να φορέσεις στα party των γιορτών Splash News / Ideal Images

Στα χριστουγεννιάτικα party στα οποία είμαστε καλεσμένες, και ανυπομονούμε να δώσουμε το παρών, έχει μεγάλη σημασία το outfit το οποίο πρόκειται να επιλέξουμε και σ' αυτό είναι που δίνουμε και τη μεγαλύτερη έμφαση. Πέρα όμως από το σύνολα που πρόκειται να επιλέξουμε στα fancy ρεβεγιόν, μεγάλης σημασίας είναι και τα παπούτσια τα οποία θα φορέσουμε για την περίσταση. Μπορεί τα αγαπημένα και κομψά ψηλοτάκουνα να μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό, formal αλλά και glam look, πολλές είναι οι φορές όμως που είτε λόγω περίστασης, είτε λόγω διάθεσης, βάζουμε ως προτεραιότητα το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσουμε στη festive night out έξοδο μας να μας παρέχει πρώτα άνεση και ύστερα στιλ. Αυτή τη σεζόν μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε άνετα, formal και stylish παπούτσια τα οποία μπορούμε με μεγάλη άνεση να φορέσουμε σε ένα ρεβεγιόν ή ένα party.

Τα festive και απόλυτα ενημερωμένα ζευγάρια παπούτσια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό, άνετο και festive look είναι αρκετά, με τα loafers και τα ballet flats να επικρατούν. Τα loafers πέρα από την πρακτική αλλά και στιλιστική τους συνεισφορά στα σύνολα μας στις day to night εμφανίσεις μας, μπορούν με το σωστό styling combo, να μας προσφέρουν ένα κομψό, preppy και φινετσάτο βραδινό ντύσιμο κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε εάν χρειάζεται να φορέσουμε ξανά ψηλοτάκουνα.

Μία ακόμη elegant, preppy αλλά και girly επιλογή είναι να επιλέξουμε ένα ζευγάρι ιδιαίτερες μπαλαρίνες. Τα ballet flats έχουν καταφέρει να ενταχθούν στην γκαρνταρόμπα μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της λόγω της στιλιστικής ευελιξίας αλλά και της άνεσης που προσφέρουν. Τα αγαπημένα παπούτσια των Γαλλίδων όπως και τα κομψά loafers μπορούμε να τα συνδυάσουμε με οποιοδήποτε outfit επιθυμούμε ή θα συνδυάζαμε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Με παντελόνες, με festive jumpsuits, με φούστες, με φορέματα ή με χειμερινά σορτς, όποιο κι αν είναι το στιλ σου και το σύνολο που έχεις επιλέξει για την ημέρα, ένα ζευγάρι loafers ή ballet flats πρόκειται να σου διασφαλίσουν άνεση και ταυτόχρονα απαράμιλλο στιλ.

Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ζευγάρια loafers και ballet flats που μπορούν να σταθούν επάξια σύμμαχος των γιορτινών εμφανίσεων σου.

Τα flat fashion shoes που επιλέξαμε

Μπαλαρίνες Steve Madden Elina, Answear.gr

Pointed toe ballarinas, Envie Shoes

Μοκασίνια βελούδο, Haralas

Loafers Noa Harmon, Tsakiris Mallas

Ίσιες μεταλλιζέ μπαλαρίνες , Massimo Dutti

Μπαλαρίνα με γυαλιστερή όψη, Zara

Χοντρόσολα μοκασίνια, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ