Follow us

Η Δάφνη Καραβοκύρη φορά τα αγαπημένα της outfits από την UGG και αποκαλύπτει το styling tip που ακολουθεί πιστά

Η Δάφνη Καραβοκύρη φορά 5 total UGG σύνολα, τα οποία θα θέλεις να αποκτήσεις ASAP.

dafni Βασίλης Μαντάς

Είναι αυθόρμητη και πολύ cool, αγαπά πολύ την άνεση και έχει θέσει έναν πολύ σημαντικό fashion στόχο στη ζωή της. Να φορά ρούχα που ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή της και την κάνουν να αισθάνεται ο εαυτός της. Ο λόγος για τη Δάφνη Καραβοκύρη, η οποία φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Missbloom, προτείνοντας μας τα αγαπημένα της κομμάτια για τον φετινό χειμώνα.

Η Δάφνη Καραβοκύρη φορά τα αγαπημένα της outfits από την UGG και αποκαλύπτει το styling tip που ακολουθεί πιστά

Styling Tip: Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion experts για να δημιουργήσουν ένα κομψό και πολύ προσεγμένο σύνολο χωρίς ωστόσο να περάσουν ώρες προετοιμασίας μπροστά στον καθρέφτη είναι να επιλέγουν twin sets. Η Δάφνη Καραβοκύρη μάς εμπνέει με το casual chic σύνολο που δημιούργησε και φέρει την υπογραφή της UGG. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα τοπ, ζακέτα και ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή και κρεμ απόχρωση. Η απαλή υφή των items και η χαλαρή εφαρμογή τους στο σώμα πρόκειται να σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, ακόμα κι αν είσαι εκτός.

Δάφνη Καραβοκύρη

Extra Styling Tip: Η δημιουργία μίας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας για τον χειμώνα ξεκινά με την απόκτηση του ιδανικού παπουτσιού για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τις μπότες της UGG, οι οποίες έχουν επένδυση από γούνα και ταιριάζουν με όλα τα casual looks σου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σε έχουν κάνει να ξεχωρίσεις και αγαπήσει την UGG;

Με την UGG, πριν ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας επισήμως, ήταν από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Έχει αυτή το chic & simple. Έχει αυτή την απαραίτητη ζεστασιά που χρειάζεσαι, είναι σαν αγκαλιά και θαλπωρή. Είναι λοιπόν μία από τις εταιρείες, οι συλλογές της οποίας σε αγκαλιάζουν, δεν σε ντύνουν απλώς, δεν σε στολίζει. Μου αρέσει πάρα πολύ ο minimal χαρακτήρας της, η ποιότητα των υλικών που έχει διαχρονικά τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια, αλλά και τα αξεσουάρ της. Θεωρώ επίσης πως απευθύνεται σε όλους τους σωματότυπους και τα γούστα. Είναι τόσο όσο.

​​​​καραβοκυρη

Styling Tip: Το αγαπημένο σετ φόρμες της Δάφνης Καραβοκύρη από τη νέα συλλογή της UGG για τον χειμώνα αποτελείται από μία μαύρη μπλούζα φούτερ με το logo του brand και ένα μαύρο ψηλόμεσο flare παντελόνι. Αναπόσπαστο κομμάτι του χειμερινού στιλ είναι σίγουρα τα αξεσουάρ, όπως τα κασκόλ και οι σκούφοι.

Από όλα τα outftis που φόρεσες, ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Κάποια από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι το μαλλιαρό παλτό σε γκρι απόχρωση με τις μαύρες μπότες που είναι σαν κάλτσες. Βασικά λατρεύω όλα τα παπούτσια της UGG. Μου άρεσε επίσης πάρα πολύ το λευκό co-ord που φόρεσα, δηλαδή το top με τη φόρμα. Η ζακέτα με το logo της UGG, η denim τσάντα, αλλά και το shearling καπέλο σε μπεζ απόχρωση είναι επίσης μερικά από τα items που ξεχώρισα. Το αγαπημένο μου outfit όμως είναι σίγουρα το look που είναι για σκι. Δεν έχω φορέσει ξανά κάποιο σετ φόρμας με τόσο ωραία εφαρμογή όσο αυτό το μαύρο look που φόρεσα.

Extra Styling Hack: Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και το στιλ, αλλά και τις εξορμήσεις στη φύση και πιο συγκεκριμένα στα χιόνια, τότε αυτό το ζευγάρι μπότες από τη συλλογή της UGG είναι τέλεια προσθήκη στη συλλογή σου. Είναι κομψές, προσφέρουν σταθερότητα στο περπάτημα, προστασία από τη χαμηλή θερμοκρασία και φυσικά έχουν αντιολισθητικό πάτο για να απολαύσεις τις βόλτες σου στη φύση.

Καραβοκύρη

Έχεις κάποιο styling tip που ακολουθείς πιστά;

Ναι, φυσικά. Την άνεση. Θέλω να αισθάνομαι άνετα στα ρούχα μου για να μπορώ να είμαι λειτουργική σε ό,τι κάνω. Η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική, που σημαίνει πως το μυαλό μου πρέπει συνεχώς να είναι ακονισμένο. Πρέπει να προσέχω τη λεπτομέρεια στο κόμμα, τον τονισμό, στον χρωματισμό, στις συνεντεύξεις, στις ψυχοσυνθέσεις των ανθρώπων. Νομίζω εν τέλει πως η δική μου ψυχοσύνθεση θέλει να είναι μέσα σε μία "φωλίτσα", να αισθάνεται άνετη, ώστε να νιώθω πως το κομμάτι των ρούχων και της επιλογής τους, το έχω λύσει. Συνεπώς, πάμε να αντιμετωπίσουμε τα άλλα challenges. Βέβαια, και το outfit μπορεί να είναι μία πρόκληση πολλές φορές, αλλά νομίζω πως το να νιώθω άνετη είναι το σημαντικότερο από όλα.

Καραβοκύρη

Αγαπάς τα αξεσουάρ; Η UGG προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία. Ποια από αυτά έχεις ξεχωρίσει;

Είμαι "παπουτσάτη" και "σκουφάτη". Αυτά είναι τα αξεσουάρ που αγαπώ πολύ και ευτυχώς η UGG έχει πολλές επιλογές για να μας κρατά ζεστές.

Styling Tip: Εάν αγαπάς και εσύ τα αξεσουάρ όπως η Δάφνη Καραβοκύρη, ένα bucket hat όπως αυτό που φέρει την υπογραφή της UGG είναι η προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά στο χειμερινό στιλ σου. Συνδύασε το με ένα casual look με πλεκτή ζακέτα και ψηλόμεσο παντελόνι, ώστε να είσαι πολύ κομψή και σίγουρα cool στη διάρκεια της ημέρας.

Καραβοκύρη

Extra Styling Tip: Από τη νέα συλλογή UGG x Telfar προέκυψαν κάποια αξεσουάρ που πρόκειται να λατρέψει κάθε fashion lover. Πρόκειται για τη denim tote τσάντα, αλλά και τα μποτάκια, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν πιο εύκολη -και κομψή- τη ζωή και την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Καραβοκύρη

Το podcast που έχεις δημιουργήσει και αφορά το σεξ έχει καταφέρει να κερδίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κοινό και έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πώς το εμπνεύστηκες; Πώς οραματίζεσαι να εξελιχθεί;

Το sex podcast είναι το νεότερο παιδί μου, θέλω να το δω να ανθίζει και να περνάει καλά. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως θέλω να περνούν καλά οι καλεσμένοι μου και φυσικά να περνάω καλά και εγώ. Ο στόχος μου είναι να απενεχοποιήσουμε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, που είναι το σεξ. Να σταματήσουμε να ψιθυρίζουμε πίσω από κλειδαρότρυπες και να συμπεριφερόμαστε σαν να μην ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Νομίζω πως αυτό αφορά τόσο τα Sstraight τόσο και τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Ακόμα και σήμερα, το σεξ αποτελεί ταμπού, παρόλο που όλοι δημιουργηθήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Όλοι από το σεξ προκύψαμε και θεωρώ υποκριτικό το να μην μιλάμε για αυτό, σαν να ντρεπόμαστε.

Επίσης, θέλω πολύ το sex podcast να ενεργοποιήσει τα νέα παιδιά ώστε να σκεφτούνε διαφορετικά γύρω από το σεξ. Δηλαδή, κάποια πράγματα που ενδέχεται να τους προκαλούν αμηχανία, να πάψει να συμβαίνει. Κάποια πράγματα που φαίνονται κάπως άβολα, να σταματήσουν να είναι άβολα, αφού μπορεί να συμβούν στον καθένα. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επέλεξα οι άνθρωποι που έρχονται καλεσμένοι στο sex podcast να είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Θέλω να αποτάξουμε αυτό το στίγμα που υπάρχει γύρω από το σεξ.

Styling Tip: Το athleisure style πρωταγωνιστεί στο street style του χειμώνα, τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Είναι ένας τρόπος για να ντυθείς προσεγμένα, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι απολύτως άνετα. Ωστόσο, εάν θέλεις να νιώθεις fashionista, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Δάφνης Καραβοκύρη και να δημιουργήσεις ένα tone to tone σύνολο, συνδυάζοντας ένα σετ φόρμες με το χαρακτηριστικό -και πολύ stylish- logo της UGG και ένα επίσης γκρι shearling παλτό που θα σε κρατήσει ζεστή όσο κρύο κι αν έχει.

καραβοκύρη

Extra Styling Tip: Εάν αναζητάς την τέλεια τσάντα για την καθημερινότητα, αυτή η μαύρη shearling tote τσάντα της UGG είναι μία προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη συλλογή σου. Ευρύχωρη και πολύ cozy, κομψή και πολύ cool πρόκειται να αναδειχθεί η νέα σου bestie για τους χειμερινούς μήνες. Τα μαύρα μποτάκια της UGG επίσης είναι το απόλυτο must have του χειμώνα, αφού συνδυάζονται με κάθε look, τόσο με φούστες ή φορέματα όσο και με παντελόνια.

καραβοκύρη

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και στο πρώτο UGG κατάστημα επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1088 163).

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ