Follow us

Το brand από το οποίο επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities τα πιο festive looks για τις γιορτές

Το brand που θα αναβαθμίσει τις γιορτινές εμφανίσεις σου

Το brand από το οποίο επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities τα πιο festive φορέματα για τις γιορτές TED BAKER Instagram

Οι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου είναι πολύ κοντά και ήδη οι περισσότερες από εμάς έχουμε μπει σε γιορτινό mood. Η εορταστική μας διάθεση είναι εμφανής τόσο στον χώρο μας όσο και στα σύνολα μας και την ψυχολογία μας. Επιλέγουμε λαμπερά σύνολα για glam και shiny εμφανίσεις όχι μόνο για τα ρεβεγιόν των γιορτών, αλλά και για τα pre Christmas parties στα οποία πρόκειται να δώσουμε το παρών. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, υπάρχει η σωστή glam επιλογή που αντιστοιχεί σε αυτό και θα σε κάνει να νιώθεις, αλλά και να δείχνεις η πιο festive εκδοχή του εαυτού σου.

Η Ted Baker στη χειμερινή κολεξιόν της μας προσφέρει πολλές επιλογές για τις γιορτινές ημέρες, οι οποίες εκφράζουν απόλυτα την εορταστική μας διάθεση. Η συλλογή τιμά τα χαρακτηριστικά floral μοτίβα που καθιέρωσαν την British αισθητική του brand, τα οποία είναι εμπνευσμένα από φθινοπωρινά και χειμερινά μπουκέτα, και κοσμούν σακάκια και φορέματα, αποδεικνύοντας ότι το floral pattern μπορεί να φορεθεί με επιτυχία όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα φορέματα της χειμερινής συλλογής της Ted Baker έχουν για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στη βραδινή σειρά κυριαρχούν οι μεταλλικοί τόνοι οι οποίοι μας οδηγούν πηγαία στο γιορτινό πνεύμα. Το Whitni maxi dress με την μπαρόκ αισθητική ξεχωρίζει, ενώ το βελούδο και τα κρύσταλλα κυριαρχούν στα αξεσουάρ και τις βραδινές τσάντες.

Οι ενημερωμένες Ελληνίδες celebrities επέλεξαν τα festive looks τους από την Ted Baker και μας ενέπνευσαν για τις δικές μας εορταστικές εμφανίσεις με τα outfits τους.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε μία άκρως festive εμφάνιση που είναι ιδανική για ρεβεγιόν. Η influencer επέλεξε παγιέτες και λαμπερές βελούδινες υφές σε μπορντό αποχρώσεις, αναδεικνύοντας τη χριστουγεννιάτικη διάθεση της. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε το midi κεντημένο με παγιέτες φόρεμα Emalee και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα βελούδινα πέδιλα και ασορτί τσάντα με τον χαρακτηριστικό Ted Baker φιόγκο.

Το brand από το οποίο επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities τα πιο festive looks για τις γιορτές
Πεδιλα Kayvi Velvet Bow Platform Ted Baker, Squareshop.gr


Έβελυν Καζαντζόγλου

Το fashion It girl της καρδιάς μας επέλεξε να φορέσει το ιδιαίτερο floor length Whitnii φόρεμα που ξεχωρίζει με τα τυπωμένα λουλούδια και την πλισέ υφή. Η Έβελυν Καζαντζόγλου συνδύασε το maxi Ted Baker φόρεμα με τo απόλυτο χειμερινό αξεσουάρ, ένα ζευγάρι κόκκινα δερμάτινα γάντια. Η influencer φόρεσε το εντυπωσιακό φόρεμα και έκανε stroll around στους δρόμους του Μιλάνου, αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να επιλεχθεί κάθε ώρα της ημέρας.

Whitnii maxi dress Ted Baker, Istante
Whitnii maxi dress Ted Baker, Istante


Ελένη Βαΐτσου

Η stylish και λαμπερή ηθοποιός επέλεξε ένα άνετο και απόλυτα μοντέρνο jumpsuit ως festive look. Συγκεκριμένα, είδαμε την Ελένη Βαΐτσου με το floral Ted Baker jumpsuit σε μαύρο χρώμα και έντονα χρώματα στο floral, τα οποία του χαρίζουν μία playful και girly διάθεση.

Ted Baker γυναικεία ολόσωμη φόρμα με all-over rose print και ανάγλυφη λεπτομέρεια στην λαιμόκοψη, notos
Ted Baker γυναικεία ολόσωμη φόρμα με all-over rose print και ανάγλυφη λεπτομέρεια στην λαιμόκοψη, notos


Τόνια Σωτηροπούλου

Η εντυπωσιακή ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο έλαμψε μέσα από τις μεταλλικές αποχρώσεις του Judiee midi φορέματος σε ασημένιο χρώμα. Το λαμπερό και glam φόρεμα της συνδύασε με τα βελούδινα Bexin πέδιλα με τα ιδιαίτερα κεντημένα κρύσταλλα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα εξίσου glam πανωφόρι, την μπεζ faux fur γούνα, η οποία της χάρισε μία λαμπερή κομψότητα και αναμφίβολα ζεστασιά.

Ted Baker γυναικείο midi φόρεμα μονόχρωμο πλισέ, notos
Ted Baker γυναικείο midi φόρεμα μονόχρωμο πλισέ, notos


For Him: Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Η αντρική χειμερινή συλλογή της Ted Baker περιλαμβάνει κομμάτια τα οποία μπορούν να χαρίσουν και στον σύντροφο σου μία λαμπερή εμφάνιση τις φετινές γιορτές. Την έμπνευση για το δώρο που θέλουμε να προσφέρουμε στον σύντροφο μας, μάς τη χάρισε μια πρόσφατη εμφάνιση του Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλου. Το μοντέλο εμπνέεται από το βρετανικό στιλ και δημιουργεί ένα smart dressing σύνολο. Συγκεκριμένα, επέλεξε το βελούδινο σακάκι με casual μπλε βαμβακερό παντελόνι και floral πουκάμισο. Το σύνολο του ολοκλήρωσε με τα Ted Baker sneakers που ταιριάζουν με τα day to night looks του.


Ted Baker ανδρικό πουκάμισο με floral print "Bitonto", notos
Ted Baker ανδρικό πουκάμισο με floral print "Bitonto", notos

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Βρες τη συλλογή στα πολυκαταστήματα Attica, στο notos.gr, στο giannopoulos.gr και στο squareshop.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ