Follow us

Πώς η Chiara Ferragni δημιούργησε ένα quiet luxury look με ένα leather παντελόνι

Το look που είναι εύκολο - και θέλουμε - να αντιγράψουμε

Chiara Ferragni | Συνδυάζει με stylish χειμερινό τρόπο δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σε ένα look Instagram

Κάθε σεζόν φέρνει στο προσκήνιο νέες τάσεις οι οποίες μας προτείνουν ποια είναι τα fashion items αλλά και τα looks στα οποία αξίζει να επενδύσουμε για να δημιουργήσουμε ενημερωμένα και stylish σύνολα. Τη φετινή σεζόν, το quiet luxury trend είναι η κυρίαρχη τάση που παρατηρούμε πως με ευκολία δημιούργησε διαφορετικά micro trends τα οποία μπορούμε με ευκολία να δημιουργήσουμε. Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας μας προτρέπει να επιλέγουμε απλές γραμμές, minimal looks και γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις όπου αυτά σε συνδυασμό θα μας χαρίσουν ένα διαχρονικό και κλασικό αποτέλεσμα.

Ένα από τα micro trends που έχουν αναδειχθεί μέσω της τάσης της ήσυχης πολυτέλειας είναι εκείνο που θέλει το καφέ χρώμα και τις αποχρώσεις του να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα color trends της σεζόν. Κάθε είδος fashion item σε καφέ, καμηλό, ταμπά ή μπεζ απόχρωση είναι μια από τις κομψότητες και πιο ενημερωμένες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις. Παρατηρούμε πως αρκετές fashionistas επιλέγουν το καφέ τόσο δημιουργώντας total looks με διάφορους τόνους του όσο και ως ένα κομμάτι του outfit τους βλέποντας το ζεστό και διαχρονικό χρώμα ως το νέο μαύρο.

Και ενώ μπορεί ακολουθώντας την quiet luxury τάση να μας φαίνεται στιλιστικά δύσκολο το να εντάξουμε ένα leather παντελόνι στα looks μας, η influencer Chiara Ferragni αποδεικνύει με το σύνολο της πως επιλέγοντας το statement item σε καφέ απόχρωση μας εξυπηρετεί στο να δημιουργήσουμε ένα κομψό look που συμβαδίζει απόλυτα στις τάσεις της σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni, επέλεξε να φορέσει ένα leather παντελόνι σε ταμπά απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα κομψό πουλόβερ επίσης σε ταμπά απόχρωση, από τη Falconeri. Το look της ολοκλήρωσε με παλτό σε καμηλό χρώμα.

Δες την εμφάνισή της


Το πουλόβερ της από τη Falconeri

Πώς η Chiara Ferragni δημιούργησε ένα quiet luxury look με ένα leather παντελόνι
Πλεκτή Τρικό Μπλούζα από Ultrasoft Cashmere με Ψηλό Γιακά, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ