Follow us

Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Tetra του οίκου Zolotas είναι το καλύτερο γούρι για το 2024

Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το νερό, ο αέρας, η γη και η φωτιά, συνυπάρχουν σε μια τέλεια κυκλική ισορροπία και αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι.

MissBloom TEAM
Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Tetra του οίκου Zolotas είναι το καλύτερο γούρι για το 2024 Courtesy of Zolotas

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος, ξεκινάμε να αναζητάμε τα δώρα που θα προσφέρουμε στον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας όπως και τα γούρια που πρόκειται να χαρίσουμε για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε αυτούς που αγαπάμε. Τα γούρια που προσφέρουμε σε άλλους ή στον εαυτό μας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά καθώς είναι εκείνα τα οποία συμβολίζουν την καλοτυχία και όλες τις ευχές που έχουμε για τη νέα χρονιά που υποδεχόμαστε.

Η ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων Tetra του οίκου Zolotas είναι το καλύτερο γούρι για το 2024

Zolotas
Βραχιόλι TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με λευκό και μαύρο σμάλτο και μαύρο κορδόνι, Zolotas.

Zolotas
Κολιέ TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντι και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14KT, Zolotas.

Ο οίκος Zolotas για το έτος 2024 επιθυμεί να "έχουμε” επάνω μας την καλοτυχία, τις ευχές και προσδοκίες για τη νέα χρονιά με μία συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων η οποία εμπνέεται από τη δυναμική αρμονία της φύσης, και δημιουργεί το πολύτιμο γούρι TETRA. Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το νερό, ο αέρας, η γη και η φωτιά, συνυπάρχουν σε μια τέλεια κυκλική ισορροπία και αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι.

Zolotas Xmas

Zolotas
Κολιέ TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με σμαράγδι και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14KT, Zolotas.

Zolotas
Κολιέ TETRA σε λευκό χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια και καδένα σε λευκό χρυσό 14KT, Zolotas.

Το νερό είναι μια πρωταρχική και ανεξάντλητη δεξαμενή καθάριας ενέργειας. Η φωτιά, συμβολίζει τη νόηση, τη γνώση. Ο αέρας κατά τον Πλάτωνα είναι η ψυχή, το κλειδί για την κυριαρχία της λογικής, ενώ η Γη, η πρώτη θεότητα Γαία, είναι μια πηγή αστείρευτης δύναμης. Όλα μαζί, εναλλασσόμενα και αλληλένδετα, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ύλης, της ύπαρξης και της ζωής. Όλες αυτές οι έννοιες και η φιλοσοφία εμπεριέχονται στη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων του οίκου Zolotas, TETRA.

Zolotas
Σκουλαρίκια TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με διαμάντια, Zolotas.

Zolotas
Δαχτυλίδι TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ, Zolotas.

Η συλλογή κοσμημάτων TETRA αποτελείται από μοναδικά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια αλλά και μανικετόκουμπα διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους, στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: μπλε, λευκό, πράσινο και κόκκινο.

Zolotas
Βραχιόλι TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με κόκκινο κορδόνι, Zolotas.

Το Γούρι 2024 TETRA του Οίκου Zolotas αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας, με έναν υπέροχο συμβολισμό για ισορροπία, αρμονία και ολοκλήρωση για το νέο έτος!

Zolotas
Βραχιόλι TETRA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ, Zolotas.

Αποκτήστε τη συλλογή "TETRA”, που ξεκινά από 40 ευρώ μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου www.zolotas.gr ή τηλεφωνικά στους αριθμούς +30 210 9515001 +30 210951500.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ