Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε ένα παντελόνι από τη Zara με τον πιο festive τρόπο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε με ένα εύκολο styling combo ένα festive σύνολο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε ένα παντελόνι από τη Zara με τον πιο festive τρόπο Instagram

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων μπορεί να μην έχουμε ακριβώς στο μυαλό μας ποια είναι τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε όμως γνωρίζουμε πάνω κάτω ποια είναι τα fashion items της γκαρνταρόμπας μας τα οποία θέλουμε να αξιοποιήσουμε ή ποια είναι τα κομμάτια που μας λείπουν και θέλουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας. Παρόλο που μπορεί κάποια από τα outfits των γιορτών να τα έχουμε ήδη "κανονισμένα” στο μυαλό μας, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλες περιστάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την festive διάθεση μας για να ντυθούμε ανάλογα. Σε αυτές τις περιστάσεις θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν ιδιαίτερα τα key items της συλλογής μας τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε συνδυάζοντας τα με glam ή fancy items έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό σύνολο.

Ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μπορεί να μας εξυπηρετήσει, και σε αυτές τις περιστάσεις, είναι χωρίς αμφιβολία ένα denim παντελόνι. Μπορεί τα denim παντελόνια να τα έχουμε σε μία casual κατηγορία στην ντουλάπα και το μυαλό μας, όμως με το σωστό item και το σωστό styling μπορούμε με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια να τα εντάξουμε στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Ένα τζιν παντελόνι σε σκούρα μπλε ή σε μαύρη απόχρωση πρόκειται να μας διευκολύνει ιδιαίτερα στο να δημιουργήσουμε ένα up to date γιορτινό look ενώ ως top μπορούμε να επιλέξουμε μία glam επιλογή όπως ένα ιδιαίτερο πουκάμισο, ένα metallic, βελούδινο ή με στρας top ή απλά ένα top που θα επιλέγαμε κυρίως σε μία βραδινή εμφάνιση. Αδιαμφισβήτητα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια πρόκειται να μας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να ολοκληρώσουμε το εορταστικό outfit μας.

Ένα κομψό και ταυτόχρονα casual chic look, δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της, επιλέγοντας ένα τζιν παντελόνι. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι σε ίσια γραμμή και μαύρου χρώματος, από τη Zara, το οποίο συνδύασε με ένα strapless top σε black & white. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες pointy μαύρες γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Τα denim παντελόνια to get the look

Τζιν σε ίσια γραμμή και στρας, Zara

Ψηλόμεσο τζιν Marine Straight, Zara

Ψηλόμεσο τζιν TRF, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ