Follow us

Τα μαύρα festive φορέματα των Ελληνίδων celebrities που θα αντικαταστήσουν τις παγιέτες στο ρεβεγιόν

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν για τις γιορτινές σου εμφανίσεις και πώς να τα συνδυάσεις

MissBloom TEAM
Τα μαύρα festive φορέματα των Ελληνίδων celebrities που θα αντικαταστήσουν τις παγιέτες στο ρεβεγιόν Papadakis Press

Την περίοδο των γιορτών οι περισσότερες από εμάς αναλώνουμε χρόνο στο να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ποιο θα είναι το ιδανικό outfit για τις ημέρες των ρεβεγιόν και των χριστουγεννιάτικων parties στα οποία θα δώσουμε το παρών. Μπορεί ο κόσμος της μόδας όπως και το festive κλίμα των ημερών να μας προτείνουν λάμψη και έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το πράσινο αλλά και υφάσματα και υφές που μας παραπέμπουν απόλυτα στη λαμπερή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Sequin, βελούδο αλλά και metallics είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε για μία λαμπερή εμφάνιση που θα ταιριάζει στο στιλ μας και θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Επειδή όμως τα parties στα οποία σκοπεύουμε να διασκεδάσουμε μπορεί να είναι αρκετά (άρα αντίστοιχα χρειάζεται να είναι και τα outfits), είτε επειδή οι παγιέτες, το βελούδο ή τα metallics fashion items δεν ταιριάζουν στην αισθητική μας, είναι βοηθητικό το να γνωρίζουμε πως οι επιλογές μας για ένα εντυπωσιακό σύνολο δεν τελειώνουν με τις παραπάνω επιλογές.

Ένα μαύρο φόρεμα σε πολλές περιστάσεις είναι η go to επιλογή μας και μας εξυπηρετεί στο να δημιουργούμε stylish και ταυτόχρονα διαχρονικά και κομψά σύνολα. Αναμφίβολα η περίοδος των γιορτών όπως και οι ημέρες των ρεβεγιόν είναι ιδανικές για να φορέσουμε τα glam και sparkling μαύρα φορέματα μας και να λάμψουμε.

Με εορταστική διάθεση και αγκαλιάζοντας το χριστουγεννιάτικο concept "Unlock the Magic of Christmas", τα πολυκαταστήματα attica προσκάλεσαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου αγαπημένους φίλους, editors περιοδικών μόδας και influencers, σε ένα εντυπωσιακό Xmas Secret Dinner, στο attica City Link.

Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ξεχωρίσαμε τις Ελληνίδες celebrities που επέλεξαν να φορέσουν τα little black dresses τους δημιουργώντας κομψά και glam looks.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε για το ξεχωριστό event του attica να φορέσει ένα mini one shoulder φόρεμα με έντονο βολάν. Το φόρεμα της συνδύασε με μαύρες pointy γόβες και μαύρο καλσόν.

Τα μαύρα festive φορέματα των Ελληνίδων celebrities που θα αντικαταστήσουν τις παγιέτες στο ρεβεγιόν

Ζενεβιέβ Μαρζαρί

Ζενεβιέβ Μαρζαρί επέλεξε ένα midi μήκους φόρεμα με έντονο V neck και μακριά μανίκια. Η λεπτομέρεια που ξεχώριζε στο φόρεμα της ήταν τα χρυσά στρας που έδιναν μία απόλυτα festive νότα.

Ζενεβιέβ

Βασιλική Ρούσσου

Η Βασιλική Ρούσσου επέλεξε να φορέσει ένα sequin blazer dress όπου το βασικό του χρώμα ήταν το μαύρο ενώ είχε σχέδια με χρυσές λεπτομέρειες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπορντώ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Βασιλική Ρούσσου

Χαρά Παππά

Το μοντέλο φόρεσε ένα preppy black & white off shoulder φόρεμα mini μήκους. Το κομψό glam φόρεμα της συνδύασε με stylish τρόπο επιλέγοντας ένα λευκό καλσόν και μαύρες pointy γόβες.

Χαρά Παππά

Κέισι Μίζιου

Η Κέισι Μίζιου για την περίσταση επέλεξε ένα maxi φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες με στρας και see through στο top μέρος του. Το φόρεμα της συνδύασε με bralette top.

Κέισι Μίζιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ