Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Ο κομψός τρόπος που συνδύασε μία leather φούστα για μια βραδιά στο θέατρο

Το chic look που επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα για μία βραδιά στο θέατρο

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα | Ο κομψός τρόπος που συνδύασε μία leather φούστα για μια βραδιά στο θέατρο Instagram

Κατά τους χειμερινούς μήνες είναι φυσικό και επόμενο να είμαστε περισσότερο επιλεκτικές στα κομμάτια τα οποία επιλέγουμε για να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας καθώς έχουμε να λάβουμε υπόψιν μας τον παράγοντα της χαμηλής θερμοκρασίας. Το να επιλέξουμε να φορέσουμε μία φούστα δεν είναι μία go to επιλογή, παρά σε συγκεκριμένες περιστάσεις ή όταν αισθανόμαστε πως έχουμε τη διάθεση για μία θηλυκή εμφάνιση. Οι φούστες που μπορούμε να επιλέξουμε κατά τη χειμερινή περίοδο μπορούν να είναι κάθε μήκους και γραμμής, αρκεί να τη συνδυάσουμε με τα κατάλληλα fashion items.

Κάποια leather items θεωρούνται διαχρονικά, όπως τα leather jackets και οι leather φούστες, ενώ τη φετινή σεζόν τα leather κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας επικρατούν σε όλων των ειδών τα fashion items όπως φορέματα, blazers, παντελόνια, βερμούδες, tops, πουκάμισα αλλά και αξεσουάρ. Τα leather fashion items μπορούμε να τα επιλέξουμε σε διάφορες περιστάσεις και να τα συνδυάσουμε με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους έτσι ώστε να ταιριάζουν στο στιλ μας όπως και στο dress code που θέλουμε.

Και ενώ μπορεί μία leather φούστα να είναι ένα statement κομμάτι, με το ανάλογο styling μπορούμε να τη συνδυάσουμε με φινετσάτο τρόπο έτσι ώστε να μπορούμε να τη φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Το fashion inspo για το πώς να τη φορέσουμε σε μια βραδιά στο θέατρο μας χάρισε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Closer” και επέλεξε να φορέσει μία midi leather φούστα σε μαύρο χρώμα την οποία συνδύασε με ένα πουλόβερ λεπτής πλέξης ανοιχτόχρωμης γκρι απόχρωσης και μαύρο παλτό. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες suede μαύρες μπότες και μαύρο καπέλο.

Δες την εμφάνισή της

Μπέττυ Μαγγίρα | Ο κομψός τρόπος που συνδύασε μία leather φούστα για μια βραδιά στο θέατρο

Leather φούστες to get the look

Μαύρη μίντι φούστα από δέρμα νάπα με σκίσιμο, Massimo Dutti

Μίνι φούστα, H&M

Midi φούστα από δερματίνη με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ