Follow us

Το παλτό από την H&M που θα δώσει μία glam και festive νότα σε κάθε look σου

Το παλτό που δεν θα αποχωριστείς κατά την εορταστική περίοδο

Το παλτό από την H&M που θα δώσει μία glam και festive νότα σε κάθε look σου Splash News / Ideal Images

Για να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια τα οποία θα μας διευκολύνουν στις day to day εμφανίσεις μας είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μπορούμε να συνδυάζουμε διαφορετικά και έτσι να δημιουργούμε διαφορετικά looks.

Για τη χειμερινή περίοδο έχουμε κάποια staple items στη συλλογή μας στα οποία γνωρίζουμε πως μπορούμε να βασιστούμε σε όποια περίσταση και εάν τα έχουμε ανάγκη έτσι ώστε να είμαστε στιλιστικά ασφαλείς και κομψά ντυμένες. Τα παλτό της συλλογής μας είναι αναμφίβολα ένα από τα key items της κάθε γκαρνταρόμπας καθώς σε εκείνα είναι που βασιζόμαστε για να ολοκληρώσουν αρμονικά το κάθε σύνολο μας.

Τα παλτό που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν είναι κυρίως εκείνα τα οποία μας προσδίδουν φινέτσα και μας φέρνουν κοντά στα ιδανικά της quiet luxury τάσης. Τα fashion it girls που ακολουθούμε στα social media και μας προσφέρουν fashion inspo, έχουν ήδη ξεκινήσει να φοράνε με εορταστικά combos τα παλτό τους δίνοντας μας έτσι μία ιδέα για τα πιο ενημερωμένα street style looks, όπως και για το ποια είναι τα παλτό στα οποία αξίζει να επενδύσουμε.

Χωρίς αμφιβολία, τα παλτό που μας προσφέρουν τη glam πινελιά που θέλουμε να έχουν τα festive looks μας είναι εκείνα τα οποία πρόκειται να προτιμήσουμε για ενημερωμένες και stylish εμφανίσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Το παλτό το οποίο θα αναβαθμίσει κάθε σύνολο σου σε glam, ανακαλύψαμε στην H&M. To maxi χνουδωτό παλτό σε μαύρο χρώμα ταιριάζει τόσο με τα casual looks σου δίνοντας τους μία festive νότα, όσο και με τα formal σύνολα των ρεβεγιόν.

Το παλτό από την H&M

Το παλτό από την H&M που θα δώσει μία glam και festive νότα σε κάθε look σου
Χνουδωτό παλτό, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ