Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το no pants trend για τις γιορτές

Το statement trend που υιοθέτησε η Κλέλια Ανδριολάτου

MissBloom TEAM
Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το no pants trend για τις γιορτές Instagram@klelia_andriolatou

Οι τάσεις που παρατηρούμε πως πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 - 24 έχουν μια ηχηρή παρουσία είτε λόγω της πρωταγωνιστικής επικράτησης τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την quiet luxury τάση και τα micro trends που έχει δημιουργήσει, είτε λόγω των bold χαρακτηριστικών της όπως η τάση του έντονου κόκκινου, η οποία μπορεί να υιοθετηθεί από γυναίκες με κάθε είδος στιλ. Μια ακόμη statement τάση την οποία θα χαρακτηρίζαμε αρκετά τολμηρή είναι το no pants trend το οποίο μας προτείνει να φορέσουμε την πιο bold εκδοχή του εαυτού μας και να δοκιμάσουμε να μην φορέσουμε παντελόνι επιλέγοντας ένα πολύ κοντό σορτσάκι ή ένα άνετο εσώρουχο και να τα συνδυάσουμε με καλσόν ή κολάν και οποιοδήποτε top θα φορούσαμε σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Το no pants trend είναι περισσότερο δημοφιλές στο εξωτερικό ενώ και πάλι παρατηρούμε αρκετές influencers να είναι διστακτικές στο να το εντάξουν στις εμφανίσεις τους, κυρίως επειδή είναι δύσκολο να ενταχθεί στο στιλ τους. Πάραυτα, τα fashion it girls που τολμούν να πειραματιστούν με το στιλ τους και η εν λόγω τάση μπορεί να γίνει κομμάτι της στιλιστικής τους ταυτότητας, επιλέγουν διάφορους συνδυασμούς για να το εντάξουν στα looks τους.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν ένα από τα stylish girls που επέλεξαν να υιοθετήσουν το no pants trend δημιουργώντας ένα festive outfit τις ημέρες των γιορτών. Συγκεκριμένα η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο να συνδυάσει ένα μακρυμάνικο top με ασημένια κρόσια, από το Vassia Kostara brand και να το συνδυάσει με ένα γαλάζιο maxi παλτό, ροζ καλσόν και pointy kittel heels.

Δες την εμφάνισή της

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το no pants trend για τις γιορτές
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

To bold trend υιοθέτησε και η Βάσια Κωσταρά με ένα διαφορετικό styling και color combo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ