Follow us

Το quiet luxury look της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία των εορταστικών ημερών

Το σύνολο με το οποίο μπορούμε με ευκολία να εντάξουμε την ήσυχη πολυτέλεια στις εορταστικές εξόδους μας

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο casual τρόπος που φόρεσε την τάση της σεζόν που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις Instagram@klelia_andriolatou

Μπορεί οι ημέρες των Χριστουγέννων να μας έβαλαν σε ένα festive mood και να φορέσαμε τα πιο glam και sparkling κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όμως οι τάσεις οι οποίες επικρατούν για τον Χειμώνα 2023 - 24 εξακολουθούν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας όπως και να τις λαμβάνουμε υπόψιν μας σε κάθε μας σύνολο. Η quiet luxury τάση είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν και μας προτρέπει να επιλέγουμε κλασικές και απλές γραμμές στα fashion items που διαλέγουμε όπως και διαχρονικά χρώματα και αποχρώσεις.

Ένα από τα micro trends που δημιουργήθηκαν από το quiet luxury trend είναι εκείνο που θέλει το καφέ χρώμα και τις αποχρώσεις του να είναι το πιο hot χρώμα για τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Καφέ, ταμπά, καμηλό όπως και όλες οι αποχρώσεις του μπεζ είναι οι τόνοι της χρωματικής παλέτας που ο κόσμος της μόδας μας προτείνει για τον φετινό χειμώνα και αναμφίβολα οι εορταστικές ημέρες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ένα απόλυτα κομψό και ταυτόχρονα εορταστικό look δημιούργησε η Κλέλια Ανδριολάτου επιλέγοντας τις αποχρώσεις του καφέ ως πρωταγωνιστή του συνόλου της. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει μια mini πλισέ φούστα σε καμηλό απόχρωση και να τη συνδυάσει με ένα πουλόβερ λεπτής πλέξης σε ανοιχτό καφέ χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα και ένα bow μαύρου χρώματος ως αξεσουάρ στα μαλλιά της δίνοντας μια festive πινελιά.

Η εμφάνισή της

Το quiet luxury look της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία των εορταστικών ημερών

Ιδέες για quiet luxury looks για τις εορταστικές ημέρες



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ