Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με ένα ιδιαίτερο total leather look από την Η&Μ

Το ενημερωμένο σύνολο που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δίνει fashion inspo για τα βραδινά μας looks αυτή την εποχή Instagram

Οι τάσεις της φετινής σεζόν προτείνουν εξίσου κλασικά και διαχρονικά κομμάτια όσο και περισσότερο statement κομμάτια που θα μας χαρίσουν bold εμφανίσεις. Η quiet luxury τάση με τις διαχρονικές και minimal προτάσεις της εξισορροπείται με τις έντονες προτάσεις του κόσμου της μόδας, οι οποίες θέλουν λίγο παραπάνω σκέψη για να μπορέσουμε να τις εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Η τάση του έντονου κόκκινου είναι μια από αυτές, η τάση των bold metallics όπως και η επικράτηση των leather fashion items σε κάθε πιθανό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Τα leather items μπορεί να είναι μια basic και timeless προσθήκη σε μια συλλογή όμως σε συγκεκριμένα κομμάτια έως τώρα. Jackets, τσάντες αλλά και παπούτσια ήταν αυτά τα οποία ήταν αναπόσπαστα pieces της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Τη φετινή σεζόν έρχονται να προστεθούν leather items κι από άλλες κατηγορίες ρούχων μεγαλώνοντας έτσι τις επιλογές μας σε total leather looks. Πουκάμισα, φούστες και φορέματα κάθε μήκους, παντελόνια, παλτό, καμπαρντίνες και σακάκια είναι αυτά τα οποία παρατηρούμε πως προτιμούν οι αγαπημένες μας fashionistas αλλά και μας προσφέρονται σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών στα αγαπημένα μας fashion brands.

Ένα total leather look, μπορεί να είναι μια στιλιστικά bold επιλογή για κάποιες γυναίκες όμως με τα κατάλληλα fashion items μπορούμε όλες να το εντάξουμε αρμονικά στις εμφανίσεις μας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει δείξει σε αρκετές εμφανίσεις της την προτίμηση της στα leather looks, δημιούργησε ένα total leather σύνολο το οποίο παρά τον statement χαρακτήρα του, μας εμπνέει να το δοκιμάσουμε.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα leather πουκάμισο με όψη δαντέλας και ασορτί mini φούστα, και τα δυο σε μαύρο χρώμα, από την H&M τα οποία συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

Δες την εμφάνιση της


Μπορεί το look της παρουσιάστριας να μοιάζει αρκετά τολμηρό, υπάρχουν όμως αρκετά leather pieces με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε total leather looks με μεγάλη στιλιστική ευκολία και να ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ μας. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε mini ή midi φούστες, πουκάμισα, φορέματα αλλά και blazers για ένα βραδινό look που είναι ιδανικό και για την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

Τα κομμάτια από την H&M to get the look

Εφαρμοστό πουκάμισο, Η&Μ

Σακάκι με ειδική επεξεργασία, Η&Μ

Μίνι φούστα, Η&Μ

Φούστα με ειδική επεξεργασία, Η&Μ

Στράπλες φόρεμα με ειδική επεξεργασία, Η&Μ

Φόρεμα με βάτες, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ