Follow us

5 παλτό από τη Mango για να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση τη νέα χρονιά

Τα παλτό που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση τη νέα χρονιά

5 παλτό από τη Mango για να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση τη νέα χρονιά Splash News / Ideal Images

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε επενδύσει σε διάφορα key pieces για να εξοπλίσουμε τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας, με κομμάτια τα οποία συμβαδίζουν με τις τάσεις της σεζόν αλλά και με εκείνα που πρόκειται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας σε κάθε περίσταση. Λίγο πριν καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά, έχουμε μια επιθυμία για ανανέωση και είναι συγκεκριμένα τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να αναβαθμίσουμε κάθε σύνολο μας. Τα πανωφόρια της συλλογής μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο να καταφέρουμε κάθε look μας να δείχνει κομψό και ενημερωμένο καθώς είναι το item το οποίο χρειαζόμαστε ανεξαιρέτως σε κάθε χειμερινή μας εμφάνιση.

Τα παλτό της συλλογής μας ακριβώς για αυτό τον λόγο, είναι η κατηγορία ρούχων που επιθυμούμε να ανανεώνουμε με κομμάτια - επένδυση έτσι ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε το ύφος και τα σύνολα μας. Τα παλτό καθορίζουν απόλυτα το συνολικό αποτέλεσμα του outfit μας χαρίζοντας μας εύκολα στιλιστικούς πόντους και ολοκληρώνοντας το look μας.

Η επικρατέστερη τάση για τον χειμώνα του 2024 είναι αδιαμφισβήτητα η quiet luxury τάση η οποία μας προτείνει να επιλέγουμε fashion items σε απλές και καθαρές γραμμές όπως και διαχρονικά και κλασικά χρώματα και αποχρώσεις που αποδίδουν με ευκολία το old money aesthetic.

Για να δημιουργείς κομψά και ενημερωμένα σύνολα σε κάθε χειμερινή σου εμφάνιση το 2024, επιλέξαμε πέντε παλτό από τη χειμερινή συλλογή της Mango για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου και να υποδεχθείς τη νέα χρονιά με την εξοπλισμένη και capsule wardrobe που επιθυμείς.

Τα πέντε παλτό από τη Mango

Παλτό μαλλί handmade oversize, Mango

Ολόμαλλο παλτό με γιακά, Mango

Παλτό από δέρμα με καπάκι, Mango

Παλτό μάλλινο μεγάλα πέτα, Mango

Παλτό μακρύ μελανζέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ