Follow us

10 + 1 looks για να υποδεχθείς με ανανεωμένο στιλ τη νέα χρονιά

Τα κομψά και ενημερωμένα σύνολα που θα σου χαρίσουν έμπνευση για τον χειμώνα του 2024

Looks για να υποδεχθείς με ανανεωμένο στιλ τη νέα χρονιά Splash News / Ideal Images

Η νέα χρονιά είναι μία πολύ καλή περίοδος για να λειτουργήσει ως εναρκτήρια σε αρκετά από αυτά που θέλουμε να βάλουμε στη ζωή μας, να ξεκινήσουμε ή να αφήσουμε πίσω στη χρονιά που πέρασε. Ένα ανανεωμένο στιλ που μας εκφράζει και μας εξυπηρετεί στο να νιώθουμε περισσότερο ο εαυτός μας είναι αναμφίβολα ένας από τους στόχους που χρειάζεται να έχουμε για τη νέα χρονιά.

Οι τάσεις της μόδας, για τον χειμώνα του 2024 προτείνουν καθαρές γραμμές, απλά και διαχρονικά σχέδια, γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις και μία τάση προς την πολυτέλεια που αναδεικνύεται με διακριτικότητα μέσω των λεπτομερειών. Πέρα από τα minimal looks που προτείνονται από το quiet luxury trend, επικρατεί και η τάση του έντονου κόκκινου που μας προτρέπει να συμπεριλαμβάνουμε με κάθε τρόπο στα σύνολα μας το δυναμικό και θηλυκό αυτό χρώμα για έξτρα πόντους θηλυκότητας και στιλ. Οι fashionistas το έχουν εντάξει με αρμονία στα σύνολα τους επιλέγοντας αξεσουάρ κάθε είδους όπως τσάντες, παπούτσια, κασκόλ, σκούφους ή γάντια ενώ οι περισσότερο τολμηρές έχουν δημιουργήσει bold total red looks μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Το καφέ χρώμα επίσης είναι ένα από τα επικρατέστερα micro trends της σεζόν, με το γλυκό και θερμό αυτό χρώμα να θεωρείται ο επάξιος αντικαταστάτης του κλασικού μαύρου χρώματος στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Το καφέ χρώμα προτείνεται σε κάθε είδος ρούχου, είτε ως λεπτομέρεια στα σύνολα μας είτε ως ο βασικός πρωταγωνιστής τους.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 + 1 looks που θα σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει με έναν stylish τρόπο η φετινή χρονιά για εσένα ανανεώνοντας το στιλ σου και δημιουργώντας ταυτόχρονα μία capsule γκαρνταρόμπα.

Τα looks για να πάρεις έμπνευση για το 2024












Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ