Follow us

Tο φόρεμα από την H&M που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα σύμφωνα με τις fashionistas του TikTok

Το μαύρο φόρεμα από την H&M που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas.

trend Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, το TikTok έχει γίνει αστείρευτη πηγή έμπνευσης για κάθε fashionista. Πρόκειται για την πλατφόρμα streaming, στην οποία πρόκειται να βρεις αρκετό περιεχόμενο με στιλιστικές συμβουλές και looks για έμπνευση. Φυσικά, οι fashionistas του TikTok μοιράζονται με τους followers τους κάθε νέα τους shopping ανακάλυψη. Η πιο πρόσφατη fashion εμμονή τους είναι ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή της H&M.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα mini μαύρο εφαρμοστό φόρεμα από σερζέ ύφασμα, το οποίο είναι διακοσμημένο με πέρλες στο επάνω μέρος και έχει ρυθμιζόμενες τιράντες και ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Το εν λόγω H&M φόρεμα έχει γίνει το αγαπημένο των fashionistas στο TikTok, οι οποίες μάλιστα το χαρακτήρισαν ως "το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα".

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα διαχρονικό, αλλά ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο μαύρο φόρεμα, αυτή είναι ιδανική επιλογή. Μπορείς να το φορέσεις είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι γόβες και οι knee length μπότες είτε με flats όπως οι μπαλαρίνες για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Σερζέ φόρεμα διακοσμημένο με πέρλες H&M
Σερζέ φόρεμα διακοσμημένο με πέρλες H&M

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ