Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Το styling tip των fashionistas που υιοθέτησε για ένα εντυπωσιακό πρωινό look

Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε το αγαπημένο styling tip των fashion insiders για ένα εντυπωσιακό πρωινό outfit

Χριστίνα Κοντοβά | Το styling tip των fashionistas που υιοθέτησε για ένα εντυπωσιακό πρωινό look Instagram

Αφότου καλωσορίσαμε το 2024 έχουμε την επιθυμία για στιλιστική ανανέωση έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις του νέου χρόνου. Τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να αναβαθμίσουμε κάθε σύνολο μας είναι συγκεκριμένα την εποχή του χειμώνα λόγω του απαραίτητου layering. Τα πανωφόρια της συλλογής μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο να καταφέρουμε κάθε look μας να δείχνει κομψό και ενημερωμένο καθώς είναι το item το οποίο χρειαζόμαστε ανεξαιρέτως σε κάθε χειμερινή μας εμφάνιση. Τα παλτό είναι από τα αγαπημένα fashion items της γκαρνταρόμπας μας τα οποία κάθε χρόνο είναι από τα πρώτα που μας βάζουν σε σκέψεις για το εάν χρειάζεται η συλλογή μας ανανέωση, ώστε να επενδύσουμε σε καινούργια κομμάτια, όπως και εάν τα παλτό που έχουμε μας αντιπροσωπεύουν στιλιστικά.

Με τη "βοήθεια" της ποικιλίας που προσφέρεται στα fashion brands μπορούμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας διαφορετικά παλτό. Μάλλινα, δερμάτινα, με ζώνη ή κουμπιά, με πέτο ή χωρίς, οι επιλογές είναι πολλές και χωρίς αμφιβολία θα είναι παραπάνω από ένα αυτά που θα σε δελεάσουν για να γίνουν μέρος της γκαρνταρόμπας σου. Πέρα από τα κλασικά και διαχρονικά παλτό της συλλογής μας, τα οποία μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις, τα statement παλτό μπορούν να μας χαρίσουν μία bold εμφάνιση η οποία ανταποκρίνεται απόλυτα στο στιλ του εκάστοτε item.

Ένα statement παλτό μπορεί να έχει έντονο χρώμα ή ένα εντυπωσιακό pattern και πρόκειται να μαγνητίσει τα βλέμματα αλλά και να θεωρηθεί ένα ολοκληρωμένο outfit χωρίς πολλή προσπάθεια. Ακριβώς αυτό το χειμερινό styling tip που συχνά βλέπουμε να προτιμούν οι fashionistas, επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό πρωινό look.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να φορέσει ένα παλτό με bold pattern σε λευκό, μαύρο και γκρι χρώμα. Το oversize παλτό της συνδύασε με μαύρο leather παντελόνι, μαύρα μποτάκια και cross body τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της

Χριστίνα Κοντοβά | Το styling tip των fashionistas που υιοθέτησε για ένα εντυπωσιακό πρωινό look

Παλτό που θα αναβαθμίσουν κάθε χειμερινή εμφάνιση

Παλτό με ανάγλυφη υφή και μονή σειρά κουμπιών, Marks & Spencer

Παλτό Teddy, Sisley

Παλτό μπουκλέ καρό Zoe Black, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ