Follow us

5 κομψά looks για να εντυπωσιάσεις στις πρώτες βραδινές εξόδους του 2024

Τα looks που θα φορούσε μία fashionista σε βραδινή έξοδο.

TREND Pixel Formula

Μπορεί η περίοδος των γιορτών να έφτασε στο τέλος της, ωστόσο η διάθεση για βραδινές εξόδους και party dressing συνεχίζεται. Άλλωστε, μία από τις πιο σημαντικές στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεται να έχουμε πάντα στον νου μας είναι να απολαμβάνουμε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας χωρίς να περιορίζουμε τον εαυτό μας. Αυτό σημαίνει πως εάν θέλεις να φορέσεις μία φούστα με παγιέτες ή ένα άκρως εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, μπορείς να το κάνεις στις βραδινές σου εξόδους.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις λάβει διάφορες προσκλήσεις για parties και θέλεις να εντυπωσιάσεις στις πρώτες βραδινέ εξόδους της χρονιάς, οι fashionistas έχουν να προτείνουν διάφορες επιλογές. Εκτός από τη φούστα με παγιέτες που προαναφέραμε, την οποία μπορείς να συνδυάσεις είτε με ένα πουλόβερ είτε με ένα μονόχρωμο τοπ, αλλά και το κόκκινο φόρεμα που είναι πάντα μία κομψή επιλογή, υπάρχουν και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Για παράδειγμα, ένα δερμάτινο σορτς ταιριάζει τέλεια με ένα σατινέ πουκάμισο και ένα ζευγάρι party shoes ή ένα twin set σε glittery ύφασμα πρόκειται να αναδείξει την πιο glam πλευρά σου.

Για να σε βοηθήσουμε να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε looks που μπορείς να αποθηκεύσεις στο Instagram και να αντιγράψεις την κατάλληλη στιγμή.

Πέντε προτάσεις για τις βραδινές εξόδους

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ