Follow us

Σοφία Καρβέλα | Τα 3 ζευγάρια παπούτσια που προτιμάει φέτος τον χειμώνα και γιατί τα χρειαζόμαστε ASAP

Τα ζευγάρια παπούτσια που προτιμάει συχνά η ενημερωμένη fashionista`

Σοφία Καρβέλα | Τα 3 ζευγάρια παπούτσια που προτιμάει φέτος τον χειμώνα και γιατί τα χρειαζόμαστε ASAP Instagram

Τα παπούτσια που προτιμάμε καθημερινά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και ολοκλήρωση του κάθε συνόλου μας. Τα παπούτσια, δίνουν διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε outfit μας ενώ μπορούν με ευκολία να αναδείξουν ή αντίστοιχα να υποβιβάσουν ένα look μας. Αναμφίβολα υπάρχουν διαχρονικά ζευγάρια παπούτσια τα οποία προτιμάμε κάθε χρόνο, όμως οι τάσεις της κάθε σεζόν επηρεάζουν σε μικρές αλλά εμφανείς λεπτομέρειες τις κλασικές γραμμές παπουτσιών και μας προτρέπουν να επενδύσουμε στα trends τα οποία ταιριάζουν στο στιλ μας.

Οι φετινές τάσεις της σεζόν έχουν φέρει έντονα στο προσκήνιο διάφορα είδη παπουτσιών τα οποία χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα και ένα preppy look. Ζευγάρια όπως τα loafers και οι μπαλαρίνες είναι τα πιο ενδεικτικά. Τα συγκεκριμένα ζευγάρια παπούτσια μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και να μας χαρίσουν flawless looks τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές ώρες. Ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια που επιλέγουμε κάθε χρόνο όμως φέτος επικρατεί στον κόσμο της μόδας, είναι οι μπότες σε κάθε απόχρωση με τις καφέ και τις nude μπότες να είναι οι επικρατέστερες λόγω του micro trend που θέλει το καφέ χρώμα να πρωταγωνιστεί στα looks μας.

Η Σοφία Καρβέλα μας εμπνέει συχνά με τα σύνολα της καθώς καταφέρνει να συνδυάσει απόλυτα αρμονικά τις τάσεις της σεζόν με το προσωπικό της στιλ. Τον φετινό χειμώνα έχει δημιουργήσει stylish looks με τα shoe trends που επικρατούν χαρίζοντας μας το fashion inspo που χρειαζόμαστε.

Τα 3 ζευγάρια παπούτσια που προτιμάει η Σοφία Καρβέλα φέτος τον χειμώνα

Μπαλαρίνες





Nude μπότες




Loafers




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ