Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά | Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Πως συνδύασε το mini φόρεμα της η Μαριέττα Χρουσαλά

ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Όλα τα φορέματα της γκαρνταρόμπας μας, όποιο κι αν είναι το μήκος τους, μπορούμε να τα φορέσουμε κατά τη χειμερινή περίοδο ακόμα κι αν αυτό μας φαίνεται στιλιστικά δύσκολο. Τα φορέματα για να τα συνδυάσουμε με έναν αρμονικό και ταυτόχρονα χειμερινό τρόπο απαιτεί το να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε layering με επιτυχία.

Τα mini φορέματα μπορεί κυρίως να τα έχουμε στο μυαλό μας ως fashion items τα οποία προτιμάμε κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες όμως με το σωστό styling combo μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και ενημερωμένα σύνολα όποτε κι αν τα επιλέξουμε. Ένα mini φόρεμα μπορεί να μας χαρίσει θηλυκές εμφανίσεις τον χειμώνα και ένας από τους περισσότερο κομψούς τρόπους που μπορούμε να το συνδυάσουμε είναι με ένα blazer.

Το κομψό styling combo ενός mini φορέματος με ένα blazer μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε διάφορες περιστάσεις ενώ είναι ιδανικό για απογευματινά και βραδινά events. Μια πρόσφατη εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά αποδεικνύει πως ένα mini φόρεμα με ένα blazer είναι το girly styling combo που αξίζει να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας φέτος τον χειμώνα.

Συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα με black & white pattern το οποίο συνδύασε με λευκό oversized blazer. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά πέδιλα και λευκό handle bag.

Δες την εμφάνισή της


Ένα mini dress συνδυάζεται ιδανικά με ένα oversized blazer χαρίζοντας έναν loose και relaxed fit χαρακτήρα στο look μας. Επίλεξε να φορέσεις το mini φόρεμα σου με γόβες, μπότες ή μποτάκια ή με loafers ή μπαλαρίνες για μια πρωινή εμφάνιση.

Oversized blazers to get the look

Blazer oversized, Zara

Σακάκι σε φαρδιά γραμμή, H&M

Oversized σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ