Follow us

5 looks που θα σε πείσουν πως μία faux γούνα είναι το ιδανικό πανωφόρι για τον χειμώνα

Οι σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις μία faux γούνα.

faux gounes Splash News / Ideal Image

Όσο περισσότερο χαμηλώνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο μεγαλώνει η ανάγκη για να αποκτήσουμε ένα πανωφόρι που θα μας κρατήσει ζεστές. Όσον αφορά στα στοιχεία που θέλουμε να συγκεντρώνει είναι να θεωρείται ιδανικό για το πολύ κρύο, να ταιριάζει με το προσωπικό μας στιλ, να συνδυάζεται εύκολα με διάφορα looks και να είναι κομψό. Οι faux γούνες συγκεντρώνουν σίγουρα όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος τον χειμώνα, οι faux γούνες έχουν την τιμητική τους, αφού η παρουσία τους στις συλλογές των οίκων ήταν αρκετά μεγάλη. Ήδη μάλιστα, οι fashionistas έχουν ξεκινήσει να μοιράζονται τους πιο chic τρόπους για να τις φορέσουμε αυτή την περίοδο. Το θετικό με τις faux γούνες είναι πως σίγουρα πρόκειται να σε κρατήσουν ζεστή ακόμα κι αν επισκεφτείς κάποιον χιονισμένο προορισμό, ενώ ταυτόχρονα κλέβουν τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση όσο basic κι αν είναι το look σου.

Πώς θα τις φορέσεις λοιπόν; Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε συνδυασμούς που πρόκειται να σε πείσουν αφενός πως η faux γούνα είναι ιδανική επιλογή για τον χειμώνα και αφετέρου πως υπάρχει τρόπος να τις φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές περιστάσεις.

Οι σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις μία faux γούνα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ