Follow us

The sandwich rule | Ο viral κανόνας του TikTok για να ντύνεσαι κομψά μέσα σε 5 λεπτά

Το dressing rule που προτείνουν στο TikTok για να ντύνεσαι χωρίς πολλή σκέψη πάντα κομψά

The sandwich rule | Ο viral κανόνας του TikTok για να ντύνεσαι πάντα γρήγορα και κομψά Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με τη μόδα, τι να φορέσουμε σε διάφορες περιστάσεις ή ποια είναι τα items στα οποία αξίζει να επενδύσουμε με βάση την κάθε σεζόν, είναι ερωτήσεις που η απάντηση τους μπορεί να βρεθεί με ευκολία αρκεί να αναζητήσουμε τα κατάλληλα άρθρα, catwalks ή looks των fashion insiders. Μία όμως είναι η κυριότερη ερώτηση που μπορεί να μας "βασανίζει” καθημερινά και αδυνατούμε να βρούμε απάντηση καθώς η γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα everyday outfit μέσα στον λιγότερο δυνατό χρόνο, το οποίο θα μας προσφέρει στο maximum τους στιλιστικούς πόντους που επιθυμούμε;

Όταν ντυνόμαστε έχοντας στο μυαλό μας ένα συγκεκριμένο dress code για μία περίσταση είναι εντελώς διαφορετικό από το να χρειάζεται να ντυθούμε για την καθημερινότητα μας, γνωρίζοντας όλους τους πρακτικούς παράγοντες που χρειάζεται να λάβουμε υπόψιν μας, χωρίς να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε το να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα. Όλες μας έχουμε ζήσει αυτά τα πρωινά όπου ετοιμαζόμαστε και βγάζουμε κυριολεκτικά όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας έξω μόνο και μόνο για να δηλώσουμε "δεν έχω τίποτα να φορέσω”, παρόλο που γνωρίζουμε πως δεν είναι η αλήθεια.

Για αυτές τις δύσκολες, ανέμπνευστες στιλιστικά ημέρες, η νέα formula που έχει γίνει viral στο TikTok μοιάζει να μας εξυπηρετεί έτσι ώστε να ντυνόμαστε κομψά, γρήγορα και χωρίς να βγάζουμε όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας έξω. Στο TikTok το ονομάζουν "Sandwich rule”. Η μέθοδος για να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας είναι εύκολη όμως πολύ αποτελεσματική.

@styledbyhan what is the sandwich method? heres a tutorial on how to take your outfits to the next level with the sandwich rule 🎀 #sandwichrule #sandwichrulefashion #sandwichmethod #stylingtips #fashionhacks #fashion ♬ original sound - han 🧚🏼‍♀️💫


Το "Sandwich Rule”

Διάλεξε ένα χρώμα για το top μέρος του συνόλου σου και φόρεσε το ίδιο χρώμα και στο bottom μέρος, όπως στα παπούτσια σου. Για παράδειγμα μπορείς να φορέσεις ένα μαύρο πουλόβερ με ένα μπλε denim παντελόνι και να το συνδυάσεις αρμονικά με μαύρα παπούτσια. Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα καφέ παλτό με ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και να το συνδυάσεις με παπούτσια σε καφέ χρώμα δημιουργώντας έτσι ένα κομψό και πολυτελές αποτέλεσμα.


Το εντυπωσιακό με τον κανόνα "sandwich” είναι πως ότι outfit συνδυασμούς δοκιμάσεις, θα διαπιστώσεις πως και πάλι το σύνολο σου θα είναι καλαίσθητο, stylish και απόλυτα κομψό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ