Follow us

Μελίνα Νικολαϊδη | Το μοντέρνο και απόλυτα ενημερωμένο little black dress που επέλεξε σε βραδινή της έξοδο

Το φόρεμα της Μελίνας Νικολαϊδη είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού little black dress

Μελίνα Νικολαΐδη

Όποιο και εάν είναι το στιλ σου, χωρίς αμφιβολία επιθυμείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου διαχρονικά κομμάτια τα οποία θα σε διευκολύνουν να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση με την οποία θα μπορείς να εντυπωσιάζεις όπως και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς. Κάθε χρονιά όπως και κάθε εποχή, πάντα είναι in fashion το να φορέσεις ένα little black dress. Το κλασικό, και απόλυτα θηλυκό μαύρο φόρεμα εξυπηρετεί τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια στο να δημιουργούν κομψές και στιλιστικά ασφαλείς εμφανίσεις ενώ πάντα η σωστή απάντηση στο "δεν ξέρω τι να φορέσω”, είναι ένα little black dress.

Το little black dress αγαπήθηκε τόσο από τις γυναίκες και επειδή είναι μια go to επιλογή για βραδινά και party outfits καθώς και επειδή είναι εκείνο το οποίο διαλέγουμε συχνότερα αφού μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα σε όλες τις περιστάσεις. Το "μαύρο φόρεμα" διατίθεται σε μεγάλη γκάμα επιλογών στις συλλογές των fashion brands, επιλογές που έχουμε τόσο στο μήκος, στην γραμμή, στο μήκος των μανικιών όπως και στο ύφασμα, προσφέροντας έτσι τόσο μεγάλη ποικιλία όπου ένα little black dress σε σχέση με ένα άλλο μπορούν να έχουν μεγάλες διαφορές όπως και τελείως διαφορετικές στιλιστικές δυνατότητες.

Τη φετινή σεζόν παρατηρούμε την επικράτηση του faux leather στις τάσεις της μόδας σε όλων των ειδών τα κομμάτια που μπορεί να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας. Blazers, σορτς, φούστες, γκαμπαρντίνες, tops, παντελόνια όπως και φορέματα εμπεριέχονται στη μεγάλη γκάμα επιλογών μας για τον χειμώνα του 2024. Ένα leather little black dress επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Μελίνα Νικολαϊδη αποδεικνύοντας πως μία μοντέρνα εκδοχή του φορέματος όπως το ξέρουμε είναι πάντα μία καλή επιλογή.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε ένα mini strapless φόρεμα σε δερμάτινη όψη το οποίο επέλεξε να φορέσει με nude καλσόν. Ένα leather μαύρο φόρεμα είναι μία απόλυτα ενημερωμένη επιλογή που μπορείς να κάνεις για μία βραδινή έξοδο ή ένα party. Μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο φόρεμα σου με ένα μαύρο καλσόν για ένα total black look.

Δες την εμφάνισή της

Μελίνα Νικολαϊδη | Το μοντέρνο και απόλυτα ενημερωμένο little black dress που επέλεξε σε βραδινή της έξοδο

Φόρεμα με εφέ δέρματος, Zara

Κοντό φόρεμα με όψη δέρματος, Stradivarius

Midi φόρεμα σε όψη δερματίνης με ανοιχτή πλάτη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ