Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει το styling tip που είναι ιδανικό για να φορέσεις ένα leather jacket

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει το styling tip που είναι ιδανικό για να φορέσεις ένα denim jacket NDP

Υπάρχουν κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία γνωρίζουμε πως είναι διαχρονικά και πως όσες σεζόν και τάσεις κι αν διανύσουμε, θα μπορούμε πάντα να βασιστούμε σε αυτά για ένα κομψό και επίκαιρο outfit. Ανάμεσα σε άλλα fashion items της συλλογής μας, που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ξεχωρίζουμε τα leather jackets. Τα leather jackets ή αλλιώς biker jackets μπορούν να ενταχθούν στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας όποιο κι αν είναι το στιλ της, τόσο λόγω του διαχρονικού χαρακτήρα τους όσο και λόγω της γκάμας επιλογών που διατίθεται στα fashion brands, καλύπτοντας έτσι κάθε είδος γούστου.

Για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα outfit το οποίο θα μπορούμε με άνεση και στιλιστική ευελιξία να το προτιμάμε σε αρκετές περιπτώσεις, είναι σημαντικά τα κομμάτια με τα οποία θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε. Με τα οποία θα καθοριστεί και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα chic look με ένα biker leather jacket, ιδανικό για την καθημερινότητα όπως και για τις βόλτες στην πόλη όλες τις ώρες της ημέρας, επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της στην πόλη.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα total black look με το cropped biker jacket της με ένα styling hack, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα για την περίσταση αλλάζοντας έτσι το rock ύφος του jacket εξισορροπώντας το με ένα περισσότερο θηλυκό.

Δες την εμφάνιση της

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει το styling tip που είναι ιδανικό για να φορέσεις ένα leather jacket

Επέλεξε να φορέσεις ένα παντελόνι καμπάνα με ένα leather jacket για να δημιουργήσεις ένα casual chic look.

Τζάκετ biker σε γραμμή Girlfriend από συνθετικό δέρμα, Marks & Spencer

Jacket μηχανής double face, Stradivarius

Μπουφάν biker, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ