Follow us

Γκρι και κόκκινο | Τα #ootd που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις τον πιο chic συνδυασμό του χειμώνα

Ο συνδυασμός του γκρι με το κόκκινο είναι ιδανικός για αυτή την εποχή.

trend Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, τα social media έχουν αναδειχθεί ως ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας που αγαπά το στιλ. Εκτός από το γεγονός πως μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τις εξελίξεις και τις νέες συλλογές των αγαπημένων σου brands, έχεις πρόσβαση στα προφίλ των διάσημων fashionistas, οι οποίες μοιράζονται σε καθημερινή βάση τα looks τους. Κάπως έτσι, γεμίζουμε με στιλιστική έμπνευση και μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια micro trends και color combos θα πρωταγωνιστήσουν την εκάστοτε σεζόν. Φέτος τον χειμώνα, ο συνδυασμός του γκρι με το κόκκινο έχει αναδειχθεί ως ο πιο chic.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας λοιπόν scroll down στα προφίλ των fashionistas, ξεχωρίσαμε κάποια looks που έχουν ως πρωταγωνιστές τις εν λόγω δύο αποχρώσεις. Ο συνδυασμός τους μάλιστα δεν είναι διόλου τυχαίος, αφού τόσο το γκρι όσο και το κόκκινο βρίσκονται στη λίστα με τα επικρατέστερα color trends. Πιο συγκεκριμένα, το κόκκινο πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada, ενώ το γκρι ήταν κυρίαρχο στις συλλογές των Gucci, Max Mara, Emilia Wickstead, Bottega Veneta, Alberta Ferretti, Loewe, Miu Miu, Louis Vuitton και Emilia Wickstead.

Κάπως έτσι λοιπόν, οι fashion experts αποφάσισαν να συνδυάσουν αυτές τις τόσο κομψές αποχρώσεις σε χειμερινά looks που αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια. Σε περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις και εσύ αυτό το color combo, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks που θα σε εμπνεύσουν.

Τα looks που φορούν οι fashionistas

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ