Follow us

Γίνεται να είσαι chic φορώντας puffer; | Οι fashionistas προτείνουν

Τo puffer είναι εδώ και χρόνια συνώνυμο της άνεσης και της ζεστασιάς

Γίνεται να είσαι chic φορώντας puffer; | Οι fashionistas προτείνουν Splash News / Ideal Images

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί, αισθανόμαστε όλο και πιο έντονα την ανάγκη να φορέσουμε ζεστά ρούχα και αναζητάμε το πανωφόρι που θα καταφέρει να μας παρέχει άνεση, ζεστασιά και στιλ. Tα cozy και stylish puffer μπουφάν είναι τα πρώτα που θα σκεφτούμε αφού συνδυάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορούν να φορεθούν με όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στην γκαρνταρόμπα μας.

Τo puffer είναι εδώ και χρόνια συνώνυμο της άνεσης και της ζεστασιάς και αυτή την εποχή, αποτελούν το go-to πανωφόρι που επιλέγουν οι ενημερωμένες fashionistas. Τα puffer μπουφάν, όπως και άλλα athleisure κομμάτια, έχουν ενταχθεί στα day-to-day outfits μας, καθώς οι τάσεις που επικρατούν μας προτρέπουν να βάζουμε προτεραιότητα την άνεση και την ευελιξία στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτό, είναι πολύ εύκολο να συνδυάζουμε τα puffer μας με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής μας δημιουργώντας casual looks για όλη την ημέρα.

Αν, ωστόσο, ακόμα σου φαίνεται στιλιστικά "δύσκολο" να εντάξεις ένα puffer μπουφάν στο look σου, τότε τα ενημερωμένα, casual και ταυτόχρονα κομψά looks των fashion it girls που έχουμε ξεχωρίσει πρόκειται να είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι.

Fashion inspo για stylish puffer looks

Φόρεσε ένα κοντό puffer και συνδύασε το με μία wide leg παντελόνα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζιβάγκο και sneakers ή μποτάκια.


Ένα μακρύ puffer σε καφέ ή μπεζ απόχρωση ταιριάζει ιδανικά με ένα casual total black look. Επέλεξε ένα κολάν για περισσότερη άνεση.

Φόρεσε το puffer σου με skinny jeans και μπότες για ένα απόλυτα διαχρονικό look.


Ή με ένα straight leg παντελόνι και τα ζεστά σου μποτάκια.



Για ένα chic look φόρεσε μία κάπα στο ίδιο χρώμα με το puffer σου κι έτσι θα μπορέσεις να τη συνδυάσεις μέχρι και με φούστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ