Follow us

Θέλεις να είσαι κομψή ακόμα και στα χιόνια; | Το Après-Ski look της Βάσιας Κωσταρά είναι η τέλεια έμπνευση

Η Βάσια Κωσταρά δημιούργησε ένα κομψό Après-Ski σύνολο.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Το προφίλ της Βάσιας Κωσταράς στο Instagram, το οποίο ακολουθούν σχεδόν 340 χιλιάδες followers είναι πηγή έμπνευσης για αρκετές fashionistas. Ο λόγος είναι πως η σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους τις στιλιστικές επιλογές που κάνει στην καθημερινότητά της, προτείνοντας συχνά διάφορα styling tips. Πρόσφατα μάλιστα, η Βάσια Κωσταρά πρότεινε ένα κομψό look για εσένα που θα επισκεφτείς κάποιον χιονισμένο προορισμό.

Διαβάστε Επίσης

Στην εν λόγω ανάρτηση, φαίνεται λοιπόν η Βάσια Κωσταρά να φορά ένα tone to tone Après-Ski σύνολο σε μπεζ απόχρωση, συνδυάζοντας ένα oversized πουλόβερ ζιβάγκο, με ζακέτα και παντελόνι σε loose γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπότες UGG και έναν πλεκτό σκούφο.

Διαβάστε Επίσης

Το Après-Ski στιλ, που είναι ιδιαιτέρως διάσημο την περίοδο του χειμώνα, αναφέρεται στις δραστηριότητες που κάνει κανείς μετά από το σκι. Εμφανίζεται για πρώτη φορά τη δεκαετία του '50 σε συζητήσεις που πραγματοποιούνται στα χιονοδρομικά των Άλπεων και έως σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς όρους στον κόσμο της μόδας. Τι ακριβώς περιλαμβάνει η τάση Après-Ski; Ski και puffer μπουφάν, Moonboots, ολόσωμες φόρμες ειδικές για αθλήματα στα χιόνια, πλεκτά ρούχα, ισοθερμικές μπλούζες και κολάν, μάλλινα κασκόλ και σκούφοι. Με λίγα λόγια είναι όλα όσα χρειάζεται κανείς για να διατηρηθεί ζεστός ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που θα αντιμετωπίσει όταν βρεθεί σε κάποιο χιονισμένο προορισμό ή κάποιο χιονοδρομικό. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, το look της Βάσιας Κωσταρά είναι μία ιδανική στιλιστική πρόταση.

Το après-ski σύνολο της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ