Follow us

Τα παπούτσια τα οποία έχουν κάνει τις fashionistas να "ξεχάσουν" τα sneakers

Τα flat παπούτσια που προτιμώνται περισσότερο τον χειμώνα μετά από τα sneakers

Τα παπούτσια τα οποία έχουν κάνει τις fashionistas να 'ξεχάσουν' τα sneakers Splash News / Ideal Images

Τα sneakers εδώ και αρκετές σεζόν μας συντροφεύουν και μας εξυπηρετούν στις περισσότερες καθημερινές και πρωινές εμφανίσεις μας. Από την στιγμή που τα sneakers προτάθηκαν ως το "new hot thing” όλες μας έχουμε εκμεταλλευτεί αυτό το casual fashion revolution προς το συμφέρον μας καθώς τα αγαπημένα μας sneakers έχουν τη δυνατότητα να μας παρέχουν άνεση και ευελιξία σε κάθε περίσταση όπως και ένα ιδιαίτερο στιλ. Τα sneakers έχουν ενταχθεί πλέον για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας και είναι αρκετές οι φορές που επιθυμούμε την άνεση που προσφέρουν όμως θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικού στιλ outfit.



Τα παπούτσια που προτιμούν τα fashion it girls στα casual καθημερινά looks τους αυτή την περίοδο, όταν δεν θέλουν να φορέσουν για ακόμη μία φορά τα sneakers τους, είναι τα flat μποτάκια. Τα flat μποτάκια αργά αλλά σταθερά εντάσσονται στα must have's της γυναικείας γκαρνταρόμπας καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα outfits που δημιουργούμε στην καθημερινότητα μας. Συνδυάζονται υπέροχα με φούστες, με straight leg όπως και με wide leg παντελόνια, με φορέματα όπως και με κολάν ή φόρμες με το κατάλληλο styling.


Τα fashion brands μας προσφέρουν μία ποικιλία επιλογών σε διάφορα διαφορετικά είδη σε flat μποτάκια. Με κορδόνια, με chunky σόλα, με ελάχιστο τακούνι ή με άνετη σόλα, επιλογές οι οποίες μας διευκολύνουν να διαλέξουμε το ζευγάρι που ταιριάζει περισσότερο σε εμάς και το στιλ μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ