Follow us

5 + 1 παλτό σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσεις

Τα παλτό που αποτελούν προσθήκη - επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου

5 παλτό σε έκπτωση που αξίζει να αποκτήσεις Splash News / Ideal Images

Λίγα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας είναι το ίδιο σημαντικά στην καθημερινότητα μας όπως και στις ιδιαίτερες εμφανίσεις μας όσο τα παλτό. Τα αγαπημένα μας πανωφόρια μάς προσφέρουν ζεστασιά, όπως και στιλ, ενώ ολοκληρώνουν το οποιοδήποτε outfit μας. Τα παλτό που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν είναι κυρίως εκείνα τα οποία μας προσδίδουν φινέτσα και μας φέρνουν κοντά στα ιδανικά της quiet luxury τάσης, η οποία είναι η επικρατέστερη τάση της χρονιάς.

Τα πανωφόρια της συλλογής μας παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο να καταφέρουμε κάθε look μας να δείχνει κομψό και ενημερωμένο καθώς είναι το item το οποίο χρειαζόμαστε ανεξαιρέτως σε κάθε χειμερινή μας εμφάνιση. Τα παλτό της συλλογής μας ακριβώς για αυτό τον λόγο, είναι η κατηγορία ρούχων που επιθυμούμε να ανανεώνουμε με κομμάτια - επένδυση, έτσι ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε το ύφος και τα σύνολα μας, και αναμφίβολα η περίοδος των εκπτώσεων είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσουμε τα παλτό που θα αναβαθμίσουν και θα ανανεώσουν τις χειμερινές εμφανίσεις μας.

Ένα παλτό μπορεί να καθορίσει απόλυτα το συνολικό αποτέλεσμα του συνόλου μας, χαρίζοντας μας εύκολα στιλιστικούς πόντους και ολοκληρώνοντας το outfit μας. Με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις αναζητήσαμε τα διαχρονικά παλτό τα οποία αποτελούν προσθήκη - επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου και αντιστοιχούν απόλυτα στο quiet luxury trend.

Τα 5 παλτό σε έκπτωση που ξεχωρίσαμε

Παλτό με διπλή σειρά κουμπιών, Tommy Hilfiger

Παλτό με γιακά και borg επένδυση από συνθετικό δέρμα, Marks & Spencer

Παλτό over fit, Sisley

Πλεκτό παλτό, Zara

Παλτό με σταυρωτό κούμπωμα, Helmi

Μακρύ Παλτό, Anna Riska

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ