Follow us

Οι capsule wardrobe τσάντες που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση

Οι τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Οι capsule wardrobe τσάντες που αξίζει να αποκτήσεις με έκπτωση Splash News / Ideal Images

Όσα και εάν είναι τα ρούχα που έχει μία γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, για να φανεί ένα σύνολο διαφορετικό, χρειαζόμαστε κάποια αξεσουάρ τα οποία θα χαρίσουν στιλιστικούς πόντους στο outfit μας αλλά και θα το κάνουν να δείξει διαφορετικό. Οι τσάντες είναι από τα κυριότερα αξεσουάρ στα οποία βασιζόμαστε για να δώσουν χαρακτήρα στο look μας όπως και για να ανανεώσουν και να αναβαθμίσουν αυτά που φοράμε. Για κάθε διαφορετική περίσταση όπως και εμφάνιση μας θα μπορούσαμε να επιλέξουμε μία άλλου είδους τσάντα η οποία ταιριάζει περισσότερο στιλιστικά αλλά και μας εξυπηρετεί περισσότερο.

Μία κομψή τσάντα πάντα θα "τραβήξει” το βλέμμα μίας γυναίκας αφού κατανοεί σε τι βαθμό μπορεί να αλλάξει το στιλ και το outfit της. Οι τσάντες οι οποίες είναι κλασικές και η γραμμή, το χρώμα αλλά και το υλικό τους κατέχουν το διαχρονικό στοιχείο που αποζητάμε είναι αυτές τις οποίες μπορούμε ευκολότερα να χαρακτηρίσουμε επένδυση στην γκαρνταρόμπα μας. Τα elevated basics είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τη διαχρονικότητα όπως και τον ενθουσιασμό που αποζητάμε, elevated basic μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και τις τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την capsule wardrobe που επιθυμούμε.

Η γκάμα επιλογών που μας προσφέρεται στις τσάντες της αγοράς μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε γούστο όπως και κάθε πιθανή ανάγκη σε κάθε περίσταση. Crossbody, τσάντες χειρός, τσάντες και τσαντάκια ώμου, party bags, backpacks όπως και tote bags είναι κάποιες από τις τσάντες που μπορούμε να κρατήσουμε και να αναβαθμίσουμε με αυτές τα σύνολα και τις εμφανίσεις μας.

Οι τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Shoulder bag, Haralas

Handbag, Carpisa

Καπιτονέ τσάντα ώμου με αλυσίδα στο λουρί, Marks & Spencer

Μαύρη τσάντα ταχυδρόμου, Tsakiris Mallas

Τσάντα tote με αγκράφες, Sisley

Σακίδιο πλάτης σε συνθετικό υλικό Cocoon, Kem

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ