Follow us

Τα 4 cozy items που κάθε fashionista έχει στη χειμερινή γκαρνταρόμπα της

Τα 4 cozy items που προτιμούν οι fashionistas

Τα 4 cozy items που κάθε fashionista έχει στη χειμερινή γκαρνταρόμπα της Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς όταν η θερμοκρασία αρχίζει και υποχωρεί και αισθανόμαστε το κρύο του χειμώνα, επιθυμούμε να να ντυνόμαστε ζεστά και άνετα, κάτι που μας κάνει να καταφεύγουμε στα πιο cozy fashion items της γκαρνταρόμπας μας. Και ενώ τον χειμώνα τα κομμάτια τα οποία φοράμε είναι περισσότερα από ότι τις υπόλοιπες εποχές, υπάρχουν κάποια κομμάτια – κλειδιά τα οποία μας εξυπηρετούν στο να δημιουργούμε εύκολα και αβίαστα everyday looks που προπαντός μας προστατεύουν από το κρύο και σε δεύτερο χρόνο μας χαρίζουν την κομψότητα και το στιλ που επιθυμούμε.

Οι αγαπημένες μας fashionistas έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό να δείχνουν την προτίμηση τους στα winter staples που πρόκειται να μας φανούν απαραίτητα κατά τη διάρκεια της χειμερινής εποχής, εμπνέοντας μας για τα fashion items που θα μας εξυπηρετήσουν τις ημέρες που θέλουμε να δημιουργήσουμε cozy outfits. Η ζεστασιά και η κομψότητα είναι απαραίτητες στη δημιουργία των συνόλων μας και είναι εύκολο να το καταφέρουμε εάν φροντίσουμε να επενδύσουμε, αλλά και να διαλέξουμε, τα κατάλληλα pieces.

Τα 4 cozy items που προτιμούν οι fashionistas

Κασκόλ

Τα κασκόλ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα,αλλά και απαραίτητα αξεσουάρ του χειμώνα και οι λόγοι είναι αρκετοί. Τα κασκόλ καταφέρνουν να προστατεύσουν τον λαιμό αλλά και ένα μέρος του προσώπου μας από το κρύο χαρίζοντας μας παράλληλα απαράμιλλο στιλ και φινέτσα. Επίσης, το αγαπημένο winter accessory έχει τον τέλειο τρόπο να ολοκληρώνει άψογα οποιοδήποτε σύνολο κι αν έχουμε δημιουργήσει χαρίζοντας μας μία cozy πινελιά.



Πουλόβερ

Τα πουλόβερ θεωρούνται δικαίως τα hero pieces της χειμερινής γκαρνταρόμπας μας καθώς είναι ό,τι πιο cozy αλλά και ζεστό μπορούμε να φορέσουμε τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Τα πουλόβερ είναι ιδανικά τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις μας ενώ στα fashion brands η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη στιλ και γούστου.


Κολάν

Είτε επιλέξεις να φορέσεις ένα κολάν ως center piece είτε επιλέξεις να το φορέσεις μέσα από ένα παντελόνι έτσι ώστε να σου παρέχει την επιθυμητή ζεστασιά, ένα κολάν είναι απαραίτητο σε κάθε ενημερωμένη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος τις ημέρες που το κρύο είναι too much όπως και τις ημέρες που θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό athleisure look που θα μας προσφέρει άνεση.



Ζεστές stylish κάλτσες

Η φετινή σεζόν έχει φέρει στο προσκήνιο τις αγαπημένες, άνετες και ζεστές μας κάλτσες οι οποίες προτείνεται από τον κόσμο της μόδας να τις αναδεικνύουμε μέσω του συνόλου μας ως ένα fashion statement. Μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι κάλτσες είτε με ένα ankle boot παντελόνι, παντελόνι σε ίσια γραμμή, κολάν ή ακόμη και φούστα ή φόρεμα, επιτυγχάνοντας έτσι extra στιλιστικούς πόντους αλλά και ζεστασιά και άνεση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ