Follow us

Η Έλενα Γαλύφα δημιούργησε ένα κομψό εναλλακτικό white look για τον χειμώνα

Το κομψό σύνολο της που θέλουμε να αντιγράψουμε φέτος τον χειμώνα

Η Έλενα Γαλύφα δημιούργησε ένα κομψό εναλλακτικό total look για τον χειμώνα Instagram

Τα διαχρονικά και κλασικά χρώματα που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας είναι εκείνα τα οποία κινούνται σε γήινους ή ουδέτερους τόνους. Τα συγκεκριμένα χρώματα ή αποχρώσεις μπορούμε να τα προτιμήσουμε κάθε εποχή, με εγγύηση ένα elegant και timeless look. Αναμφίβολα κάποιες από τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας τις προτιμάμε συχνότερα κάποιους μήνες και εποχές της χρονιάς καθώς ταιριάζουν περισσότερο με την ατμόσφαιρα, τον καιρό αλλά και τη διάθεση μας. Τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις συνηθίζουμε να τις εντάσσουμε στις εμφανίσεις μας κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ενώ οι σκουρόχρωμες είναι εκείνες που αντιπροσωπεύουν το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Πάραυτα, τα κομμάτια σε διαχρονικά χρώματα που υπάρχουν στη συλλογή μας, μπορούμε να τα συνδυάσουμε τόσο μεταξύ τους έτσι ώστε να μας προσφέρουν ένα all time classic look, αλλά και να τα επιλέξουμε σε κάθε εποχή. Το μαύρο χρώμα είναι το χρώμα το οποίο μπορούμε να το προτιμήσουμε κάθε μήνα του χρόνου όπως και σε κάθε περίσταση ή ώρα της ημέρας. Την αντίστοιχη διαχρονικότητα και κομψότητα που μας προσφέρει το μαύρο χρώμα μπορεί με ευκολία να μας την προσφέρει και το λευκό, παρόλο που το έχουμε στο μυαλό μας ως ένα κατά κύριο λόγο, ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή επιλογή.

Tο λευκό χρώμα μπορούμε με ευκολία να το εντάξουμε στα σύνολα μας αλλά και να δημιουργήσουμε μονοχρωματικά σύνολα τα οποία θα είναι απόλυτα κομψά και κλασικά, ακόμη κι αν είναι χειμώνας.

Η επικράτηση της quiet luxury τάσης καθιστά πλέον ακόμη πιο εύκολο το να υιοθετήσουμε κάποιο total white look ή να δημιουργήσουμε ένα outfit με λευκό χρώμα και ανοιχτόχρωμη μπεζ απόχρωση, ένα απόλυτα chic matching combo.

Ένα μονοχρωματικό λευκό σύνολο επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η fashion influencer Έλενα Γαλύφα. Συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό παντελόνι το οποίο συνδύασε με λευκό πουλόβερ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκό πανωφόρι και λευκό γούνινο τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της


Total white looks για να σε εμπνεύσουν



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ