Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το tip που κολακεύει τη σιλουέτα όταν φοράς φορέματα

Η βραδινή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με total black σύνολο.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram @stam_tsimtsili

Οι δύο βασικότεροι λόγοι που οι δημόσιες εμφανίσεις των celebrities έχουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είναι αφενός πως μας προσφέρουν συχνά στιλιστική έμπνευση και αφετέρου μας προτείνουν styling tips για να βελτιώσουμε το στιλ μας. Ακριβώς αυτό συνέβη και με μία πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σε μία βραδινή της εμφάνιση, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha "Happy Day" δημιούργησε ένα μαύρο μονοχρωματικό σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο φόρεμα σε midi μήκος και με μακριά μανίκια με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη δερμάτινη ζώνη που τόνιζε τη μέση της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία mini τσάντα του οίκου Bottega Veneta.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση είναι επειδή η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει ένα πολύ χρήσιμο και έξυπνο styling tip για να τονίσουμε τη σιλουέτα μας. Πιο συγκεκριμένα, η ζώνη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η παρουσιάστρια επέλεξε να την προσθέσει στο φόρεμά της, τονίζοντας έτσι τη μέση της. Ωστόσο, η ζώνη είναι γενικά ένα αξεσουάρ που μας βοηθά να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας.

Για παράδειγμα μπορείς να τη φορέσεις με ένα oversized πουκάμισο ή πουλόβερ, με το παλτό ή το σακάκι σου, ώστε να δημιουργήσεις ή να αναδείξεις τις καμπύλες του σώματος σου. Ένας επιπλέον λόγος που η ζώνη είναι τόσο σημαντική είναι πως φέρνει στα δικά σου μέτρα κάποιο ρούχο με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παντελόνια που δεν εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σου. Εκτός από τον χρηστικό της ρόλο, η ζώνη είναι το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο basic σύνολο. Πλέον, τα brands δημιουργούν μεγάλη ποικιλία σε ζώνες, minimal ή maximal ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέγει τα σχέδια που ταιριάζουν στο στιλ της.

Το total black σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ